Înot: 11 medalii pentru CS Tibi la Nymphea Trophy 2017

În 4-5 noiembrie, la Oradea s-a desfășurat prima edițiea competiției internaţionale de înot  Nymphea Trophy.

Clubul sportiv Tibi a participat cu 11 sportivi din Bistrița și Beclean:  OtvoșLorena,  Nagy Etelka, OtvoșMelisa, Bora Carla, FarcașCristian,  IlișuanAlex,  BoloșGabriel,  Farkas Cristopher,  Mezdrea Banu Alexandru,  Moldovan Horațiu, Pop Darius.

Au obţinut clasări pe podium: OtvoșLorena (locul 1 la 50 m spate, locul 3 la 50 m liber), Bora Carla (locul 1 la 200 m liber, locul 1 la 200 m mixt, locul 3 la 100 m spate), Mezdrea Banu Alex locul 2 la 50 m bras și Farkas Cristopher (locul 3 la 50 m liber, 50 m spate, 50 m fluture, 200 m liber, 200 m mixt).

“Cele 11 medalii obținute nu înseamnă mare lucru dacă avem în vedere că unele au fost obținute cu timpi mai slabi decât ce este accesibil sportivilor clubului nostru acum. Acest lucru a fost cauzat mai ales de o deficientă planificare din partea noastră a deplasării la concurs pentru unii dintre sportivi, deplasare dimineața, iar în aceași zi după masă de la ora 14.00 prima reuniune (încălzire de la ora 13.00).

Chiar și în aceste condiții sportivii și-au bătut recordurile personale în unele probe. Evidențiem progresul sportivilor din Beclean, în mod special pe Otvoș Lorena și FarcașCristian. Considerăm că trebuie să ne extindem activitatea în Beclean, de altfel intenționăm ca la sfârșitul anului să facem o nouă selecție printre copiii din acest oraș, care au condiții excelente de pregătire. Urmează în 17-19 noiembrie campionatul național  de copii poliatlon, 10-11 ani, unde  participăm cu un lot de 11 sportivi, iar în decembrie la campionatul național de cadeți și un concurs în străinătate. După concursul din străinătate vom putea face bilanţul anului 2017, care a fost unul bun, dar şi planurile pentru 2018”, a declarat Tibi Horgoș, conducătorul clubului

 | 557 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *