Înfrângeri pentru juniorii LPS-ului

Înfrângeri pentru juniorii LPS-ului

Înfrângeri pentru juniorii Liceului cu Program Sportiv în etapa a VIII-a a Campionatului Național de fotbal. Ambele echipe de juniorii, A și B, au pierdut cu același, scor, 2-1, pe teren propriu, cu formațiile similare ale Școlii de Fotbal „Viorel Mateianu” din Baia-Mare.

Juniorii B, antrenați de Gheorghe Șomfelean, au fost conduși cu 1-0, egalând prin Gavriloaie. Bistrițenii au forțat victoria, au atacat și și-au creat multe ocazii de a marca, dar au primit un gol pe contraatac, fiind învinși cu scorul de 2-1. „A fost un meci în care am reușit să revenim de la scorul de 1-0 și după ce am egalat am avut mai multe ocazii de a marca. Pe fondul unei dominări, am primit gol. A fost însă primul meci în care echipa mea a jucat bine. Jucătorii încep să se găsească în teren, au început să se lege relațiile de joc. Să sperăm că de acum vor veni și rezultatele pozitive” a declarat Gheorghe Șomfelean, antrenorul LPS-ului.

Pentru juniorii B ai LPS au evoluat: Cioncan, Șolonca, Blaga, Crec, Muscar, Luca, Mireșan, Pudilic, Simionca, Burdeț, Bordeian. Au mai jucat: Sigartău, Gavriloaie, Bucurici, Oul, Truță.

Juniorii A ai LPS au pierdut cu 2-1 cu Școala de Fotbal „Viorel Mateianu”, după un meci în care antrenorul Dumitru Sigmirean a acuzat arbitrajul. Oaspeții au deschis scorul și bistrițenii au egalat prin Petrică Moldovan. Băimărenii au primit un penalty, pe care l-au transformat, revenind în avantaj pe tabelă. La 2-1, centralul le-a mai acordat un 11 metri oaspeților, apărat însă de portarul bistrițenilor. La finalul meciului, Sigmirean a declarat că echipa sa a fost furată de arbitru. „Eu nu am acuzat niciodată arbitrajul, dar de această dată ne-a furat pe față. Le-a dat un penalty după ce nu a văzut un henț la faza precedentă iar nouă ne-a refuzat un penalty clar” a declarat Dumitru Sigmirean, antrenorul LPS-ului.

Pentru juniorii A ai Liceului cu Program Sportiv au evoluat: V. Cioncan, Chindea, Timiș, Clapa, Ropa, Cengher, Nalați, Hasbei, L. Cioncan, Danilă, Moldovan. Au mai jucat: Moișin, Salvan.

 | 158 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On