Înfrângere și victorie pentru Gloria

Înfrângere și victorie pentru Gloria

Derby ratat

Juniori A

Unirea Dej – Gloria Bistrița 3-2 (2-0)

Marcatori: Chifa, Gotea (penalty).

Gloria: Coman, Șomodi, Patca, Nagy, Gavriloaie, Hipi, Diudea, Dodea, Rus, R. Matei, Gotea. Au mai intrat: Deac, Chifa, Mureșan, Ș. Matei.

Bistrițenii își doreau mult victoria în această partidă, mai ales că Unirea Dej aspiră și ea la locul 4 al clasamentului. Antrenorul Pârțiu declara înainte de meci că o victorie l-ar ajuta la îndeplinirea obiectivului. Gazdele, dar și portarul Coman, nu au fost de acord și au pus umărul la deschiderea scorului. Au urmat ratările echipei noastre, după care Unirea a mărit diferența pe tabelă. După pauză Patca a irosit 3 ocazii mari de gol, iar Deac l-a luat la țintă pe portar, deși acesta era ieșit mult din poartă. Chifa și Gotea au semnat golurile bistrițenilor, primul cu un șut la colțul lung, iar al doilea dintr-un penalty.

Pauza… un sfetnic bun

Juniori B

Unirea Dej – Gloria Bistrița 0-2 (0-0)

Marcatori pentru Gloria: Roman, Varga

Gloria: Istrate, Peteleu, Timoce, Dragomir, Fizeșan, Rosenfelt, Dobrea, Varga, Vasilichi, Buta, Anton. Au mai intrat: Uilean, Mureșan, Odorhean, Roman.

Juniorii lui Zegrean și Săsărman au presat încă din startul meciului, Vasilichi lovind bara în minutul 5. Unirea Dej mai mult s-a apărat, încercând marea cu degetul, dar Gloria B, cunoscându-și atuurile, nu a lăsat gazdele să respire prea mult. Varga a mai ratat o dată, după care Zegrean a mutat benefic la pauză și noul intrat Roman a deschis scorul în debutul reprizei secunde, cu un voleu sub transversală. După ce Buta s-a mai jucat o dată cu nervii lui Zegrean, ratând în situații favorabile, Varga a stabilit scorul final, în urma unui contraatac tăios, pornit din ”gheata” lui Dobrea. Victorie și… multă liniște la echipă.

(Rezultate și clasamente în ”Sportul bistrițean” din 21 mai)

 | 105 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On