Inflație de brazilieni la Gloria! Manea a sunat adunarea!

 

Gloria a avut astăzi primul antrenament înaintea noului sezon de Liga 1. Cu aceeași echipă de antrenori, Manea, Moga și Negrean, bistrițenii încep pregătirile la Bistrița, le continuă la Brașov și le încheie în Austria.

La reunirea lotului au venit 27 de jucători, în mare parte aceiași din sezonul trecut. Noutățile au fost portarul italian Caparco,  29 de ani, al treilea la Târgu Mureș în sezonul trecut și atacantul brazilian Roberto Ayza, 31 de ani, care a jucat în sezonul trecut la Dacia Mioveni. Însă, grosul jucătorilor aflați pe lista de achiziții va sosi în zilele următoare. Nu mai puțin de 9 brazilieni, aduși de Florin Manea, fiul tehnicianului de la Gloria, vor fi testați în următoarea lună, până la începerea campionatului. Sunt fotbaliști ce n-au mai evoluat în România, aduși direct de peste ocean.

Nae Manea spune că cele mai descoperite posturi sunt pe axul central, atât în apărare, cât și la mijloc. „Avem nevoie de vreo 7 jucători valoroși, altfel nu facem față”, a declarat fostul rapidist, care le-a mulțumit încă o dată, a mia oară, jucătorilor ce au dus greul în sezonul trecut. „Să știți că Gloria nu a însemnat Jean Pădureanu, ci acești jucători minunați care au reușit promovarea și au tras un sezon întreg în Liga a doua fără să primească nici un ban. S-au dus în vacanță fără nici un leu. Puteau să-și depună memorii, dar n-au făcut-o, au venit înapoi, la pregătire”, a mai spus Manea în fața ziariștilor bistrițeni, care l-au așteptat astăzi, înaintea primului antrenament.

În ce privește noul sezon, Manea nu are nicio emoție și ar vrea să facă o figură frumoasă cu echipa lui, nu doar să lupte pentru evitarea retrogradării. „Sigur că, în situația noastră, obiectivul ar trebui să fie evitarea retrogradării. Dar eu aș vrea să ne batem mai sus, dacă se va putea”, crede tehnicianul aflat la a doua promovare cu Gloria, după cea din 90, când a fost secundul lui Remus Vlad.

Iată jucătorii care au venit la reunirea de azi:  Bota, Niculescu, Lăzăreanu, Oghinciuc, Caparco și jucătorii de câmp: Tudose, Peteleu, Costache, Anton, Feher, Silvășan, Nicoară, Fizeșan, Pădurariu, Å¢ârcă, Peica, Pop Florin, Daniel Stan, Șomodi, Năstase, Curtuiuș, Cafasso, Reano, Trașcă, Ayza, Marcio și Donaton.

sportulbistritean.ro

 | 184 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *