INCREDIBIL! Berni Szocs a jucat cu ruptură de biceps și a ieșit campioană europeană!

 

Bistrițeanca Bernadette Szocs a reușit recent o performanță excepțională, fără precedent în tenisul de masă din județ. Ea a urcat de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatele Europene de juniori de la Kazan, atât la simplu cât și la dublu. Însă acest rezultat a căpătat o valoare mult mai mare după ce, la finalul competiției, un examen medical a arătat că jucătoarea de 16 ani avea o ruptură musculară la bicepsul brațului drept. Această accidentare nu a împiedicat-o să joace la toate probele din concurs și chiar să câștige două titluri europene.
 
"Știam că am probleme la biceps. Nu m-am antrenat o lună și jumătate înaintea europenelor. Am făcut tratament în București însă nu m-a recuperat complet. Am decis să joc așa. Până prin sferturi a fost cum a fost, însă din acea fază am simțit o durere tot mai mare. Dar am strâns din dinți și am jucat. Mi-am spus că dacă tot am ajuns până acolo doar nu era să mă retrag", a declarat Bernadette pentru sportulbistritean.ro
 
Examenul medical de la finalul competiției avea să arate că Berni avea ruptură musculară la brațul cu care a reușit atâtea lovituri senzaționale. A intrat imediat într-un program de recuperare și face tratament atât la o clinică din Târgu Mureș cât și la București. "Până la sfârșitul lunii august nu mă pot apropia de masa de tenis. Fac tratament iar apoi mă duc în vacanță, că oricum nu am fost de multă vreme", spune campioana europeană care în aceste zile se află alături de familia ei, la Târgu Mureș.
 
Adrian Linca
 | 887 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *