Începe vineri: GST Trophy, primul turneu ITF organizat vreodată la Bistrița!

GST Trophy Bistrița 2019 începe de mâine pe terenurile de la Grand Slam Tennis Club.

După ”European Summer Cups”, competiție desfășurată anul trecut, GS Tennis club organizează o altă întrecere de mare anvergură.

Este vorba despre primul turneu ITF organizat vreodată la Bistrița. Un turneu pentru juniori sub 18 ani, ultima treaptă înainte de trecerea la turnee profesioniste. Este inclus în calendarul ITF World Junior Tour și va avea la start peste 120 de jucători din țară și din străinătate.

Calificările încep vineri, urmând ca tablourile principale să se desfășoare de luni, 10 iunie.

 | 1.646 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Domnilor, am o mare nedumerire: la acest turneu pe lista acceptata a jucatorilor inscrisi apare si Alexia Iulia Marginean. Constat ca nu ea nu apare nici pe tabloul principal si nici macar pe cel de calificari la fete. In cazul in care ea nu s-ar fi retras in ultimul moment din concurs (nu stiu), faptul ca nu a primit un Wildcard este o mare nedreptate. Daca nu cunoasteti, aflati ca Alexia este nimeni alta decat Campioana Romaniei de juniori pana la 16 ani (ea avand doar 14 ani), titlu castigat acum 2 saptamani la Cluj. Ca un exemplu Alexandra Petric semifinalista din turneul Bistritean a fost invinsa la „nationale” de Marginean. Pentru excelenta performanta de la nationale s-ar fi cuvenit ca organizatorii tuneului bistritean sa-i ofere Iuliei Marginean un WildCard chiar pe tabloul principal! Poate cineva sa-mi dea un raspuns la situatia semnalata??!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *