în sfârșit, nume nou la Inspectoratul Școlar: Dinu Onița! Leo Ilieșiu, te pupăm, pa, pa!

Așa cum bine anticipa sportulbistritean.ro,  zilele inspectorului școlar Leonida Ilieșiu în fruntea profesorilor de educație fizică din județ au fost numărate. Oficial, și-a dat demisia. Neoficial, a fost ”măturat” după ce a intrat în dizgrația politicului care, de altfel, l-a ajutat să reziste un deceniu în această funcție.

Cert este că, în locul fostei speranțe care nu a ajuns la confirmare nici pe terenul de fotbal nici în biroul de la inspectorat, a fost instalat un om care a făcut ceva în domeniul sportului din județ.

Profesorul Dinu Onița, cel care ocupă acum fotoliul tăbăcit de Ilieșiu, are 46 de ani și activează în învățământ din 1993. E doctorand la UNEFS București și e antrenor de atletism și înot. A fost director adjunct al Liceului cu Program Sportiv Bistrița și profesor psihopedagog la Școala Lacrima din Unirea. De 10 ani e administratorul Bazei Sportive Alex, una dintre cele mai renumite și performante din județ.

Printre multe alte rubrici completate în cv, își poate trece și colaborarea cu săptămânalul Sportul bistrițean, fiind menționat în caseta de redacție a primului număr scos pe piață în 2004. Dinu Onița e arhicunoscut de lumea sportului județean ca un profesor, ambițios, priceput și pasionat în multe ramuri sportive. Sportul bistritean îi dorește mult succes în noua funcție, una în care va trebui să schimbe imaginea arogantă dar mai puțin eficientă a predecesorului său.

 | 1.583 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *