Impresii la final de cros

”Sunt extrem de fericită că ne aflăm la a treia ediție și că astăzi au venit copii din întreaga țară, în număr destul de mare. Mă bucură că acest cros îmi poartă numele și mi-aș dori ca, peste puțin timp de acum încolo, să schimbăm numele cu cel al unui alt sportiv care să se fi lansat la acest cros. Mi se pare că de la an la an este mai bine organizat și că sunt prezenți copii care-și doresc din tot sufletul să participe”, ne-a declarat Gabriela Szabo.

”Ne bucurăm c-am prins o vreme foarte bună. Am avut cam 290 de participanți, din câte am înțeles de la organizatori, dacă nu mai mulți, deoarece câțiva au venit pe ultima sută de metri. Am fost onorați și cu prezența Gabrielei Szabo. Le mulțumim organizatorilor: Inspectoratul Școlar Județean, Liceul cu Program Sportiv, Direcția Județeană de Sport, Clubul Sportiv Municipal, sponsorului principal E-on Gaz România. Cred c-a fost un promo bun pentru mișcare, un punct în plus pentru oraș, pentru județ”, a declarat Leonida Ilieșiu, inspector școlar de educație fizică și sport.
,p>
”A fost un concurs spectaculos. Participanții nu au fost atât de numeroși ca anul trecut, dar crosul a fost de calitate mai bună. Îmbucurător este faptul că la veterani au fost mai mulți concurenți decât anul trecut. O noutate a fost categoria nelegitimați. Participarea noastră a fost mulțumitoare, mai bună decât anul trecut”, a declarat Nicolae Lupan – antrenor CSM Bistrița.

 | 81 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On