Ilva Mare remizează la Viișoara

Inter Viișoara a terminat la egalitate (1-1) meciul disputat pe teren propriu
împotriva formației Bradul Ilva Mare. Oaspeții au marcat devreme, însă Viișoara a revenit în partea secundă a jocului, când a înscris golul egalizator. Finalul de meci a fost tensionat, ambele echipe ratând câteva ocazii importante.

Bradul Ilva Mare a înscris rapid, în minutul 5 când Buburuzan a prins un șut plasat din 16 metri. Portarul este surprins puțin ieșit si nu are reacție la această fază. După marcarea golului, oaspeții păstrează presiunea și preferă mingile lungi spre atacanți, în timp ce Viișoara aglomerează la mij-locul terenului. Andrei Moldovan are o cursă rapidă în minutul 20, își depășește adversarul direct, însă ezită să șuteze și faza se stinge. Bradul Ilva Mare s-a apărat foarte bine, defensiva fiind coordonată excelent de Horza, căpitanul echipei. Bora și Purcel, jucători foarte rapizi și tehnici au păstrat presiunea pe poarta adversă, însă au avut probleme la finalizare.

În minutul 43, Marian Fiscutean, portarul din Ilva Mare, a ieșit greșit la o minge ușoară, Andrei Moldovan urmărește și trage moale din lateral-stânga. Fundașii se repliază și scot mingea de pe linia porții. Inter Viișoara intră la cabine condusă pe propriul teren cu 0-1.

In repriza a doua, Ilva Mare forțează desprinderea și lansează
mingi pe extreme către Purcel și Bora. În minutul 50, cei doi sunt protagoniștii unei faze importante: Purcel
înaintează până în marginea careului mare și scoate mingea în centru pentru Bora, care trage plasat. Brumă scoate cu greu, în aplauzele spectatorilor.

Ilva Mare insistă și Purcel
scoate un penalty acordat corect de arbitru. Este momentul-cheie al jocului. Lovitura de pedeapsă este executată de Slăvoacă, însă acesta trage peste și ratează șansa de a marca pentru 2-0. În minutul 55, Popanton Ionel scapă singur cu portarul, dar trage pe centrul porții. Brumă boxează și își salvează echipa. La faza următoare, Inter Viișoara ratează o ocazie importantă, când Alexandru Cioba trage pe lângă poartă din careul mic, o minge bâlbâită de apărarea adversă.

Gazdele forțează egalarea și în minutul 63, Moldovan Nicoale are o cursă perfectă pe partea dreaptă și pasează în diagonală. Andrei Mol-dovan luftează în careul mic și Vii-șoara rămâne condusă, in continuare.

Inter Viișoara domină finalul partidei și reușesc să egaleze prin Moldovan „Goe” Nicolae. Acesta sprintează pe partea dreaptă, își depășește doi adversari și înscrie din centrul careului. Un minut mai târziu, același „Goe” Moldovan poate înscrie golul victoriei însă mingea merge pe lângă poartă, spe disperarea spectatorilor.

Bradul Ilva Mare rămâne în defensivă și lansează mingi spre Purcel și Bora, jucători foarte tehnici care au evoluat excelent în atac. În ultimele minute, Bora își depășește adversarul direct, intră în careu și trage peste poartă, ratând șansa victoriei. Viișoara scapă cu fața curată și meciul se încheie la egalitate scor 1-1.

Arbitrajul a fost corect, deși în câteva cazuri tușierii au ezitat să ridice fanionul. Centralul a ținut jocul sub control si a intervenit prompt de fiecare dată.

Viișoara: Brumă, Florian, Simionca, Cioba, MOLDOVAN A. MOLDOVAN N, Moldovan Nicolae, Spam, Negruser, Tanca, Someșan. Au mai intrat: V. Negruser si Ivhas.

Ilva Mare: Fiscutean, PURCEL, Slăvoacă, Popanton I,
Popanton M, Șot, Horza, BORA, Sasu, Buburuzan, Popanton V. Au mai intrat Sitariti și Pop.

Cartonașe galbene: Pan; Slăvoacă

Arbitri: Liviu Pop, Mircea Căluș și Cosmin Cătinean.

Observator: Gheorghe Radu

 | 119 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On