Huțupan se destăinuie la Bistrița: ”Sunt însărcinată”

Una dintre cele mai titrate handbaliste pe care le-a avut România în ultimii ani, fosta portăriță a naționalei și a echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Luminița Huțupan-Dinu s-a aflat la Bistrița, pe banca echipei de junioare din Vâlcea. La finalul meciului, Luminița Huțupan a acordat un scurt interviu, în care a mărturisit că e însărcinată.

Cum a fost meciul cu Bistrița?

A fost o primă repriză destul de echilibrată, vreau să felicit echipa Bistriței pentru modul în care s-a dăruit, atât în apărare cât și în atac și, bineînțeles, să felicit echipa mea, în partea a doua a jocului, pentru ambiția și dăruirea de care a dat dovadă. Ne-am desprins pe acele contraatacuri, datorită unei bune apărări. Această echipă a Bistriței ne-a creat probleme în jocul de astăzi.

Arbitrajul cum a fost?

Ei au dreptate tot timpul. Eu degeaba am văzut pași și forțări la echipa adversă, în prima repriză, pentru că tot arbitrii au decis. Una peste alta, și arbitrii, și noi, antrenoarele și jucătoarele, facem parte din joc.

Ce obiectiv aveți pentru acest sezon?

Clasarea pe locul al doilea, pentru că nu avem voie să promovăm în Liga Națională, atâta timp cât nu avem bugetul necesar.

Ce îți propui pe plan personal?

Eu mi-am propus la sfârșit de carieră să devin mamă și este prima dată când declar: sunt însărcinată!

 | 193 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On