Horoba și Sănmărtean, președintele și mijlocașul anului 2011

 

Președintele Mediașului și mijlocașul Vasluiului au fost premiați în cadrul unei Gale a performerilor din sportul românesc

 

În fiecare an, săptămânalul Fanatik acordă premii celor mai valoroase personalități din sport. Ajunsă la ediția cu numărul 8, gala s-a desfășurat săptămâna trecută în Capitală. Printre laureați s-au numărat și 3 bistrițeni: Lucian Sănmărtean, Ioan Horoba și Sergiu Costin, acesta din urmă ridicând un premiu în numele echipei sale, Oțelul.

Sănmărtean s-a ales cu premiul pentru cel mai bun mijlocaș al anului. Trofeul a fost ridicat de nimeni altul decât tatăl său, Iuliu Sânmărtean, care a avut un discurs emoționant: “Acum patru ani, când starea mea de sănătate era una foarte delicată, fiul meu mi-a fãcut o promisiune: mi-a zis că dacă mă fac bine, primul său trofeu să îl ridic eu. Iată-mă acum în fața dumneavoastră”.

Președintele gazului, Ioan Horoba a fost ales președintele anului, oarecum surprinzător, fiind preferat înaintea unor nume ca Marius Stan, Mihai Stoica sau Dinu Gheorghe. „Ar trebui să-i mulțumesc și lui nea Jean pentru acest premiu, fiindcă am învățat multe de la dumnealui. Sigur că e onorant să primești un astfel de premiu, semn că sunt apreciat în ceea ce fac. Sau poate că e un semn că ar trebui să mă retrag”, a glumit Horoba pentru sportul bistrițean, referindu-se la faptul că a mai primit și alte două premii de excelență, de la Asociația Presei Sportive și de la Asociația Fotbaliștilor profesioniști.

 

Iată lista premianților:
Profesionistul anului: Viorel Hizo
Impresarul anului: Florin Manea
Premiul legendei: Ilie Balaci
Explozia anului: Cristi Tănase
Conducătorul anului: Marius Stan
Portarul anului: Cristi Bălgrădean
Luptătorul anului: Cătălin Moroșanu
Omul anului: Novak Martinovici
Fundașul anului: Marcos Antonio
Președintele anului: Ioan Horoba
Stranierul anului: Wesley
Campionii anului: Oțelul (premiu ridicat de Sergiu Costin)
Emoția anului: Cătălin Tolontan (premiu ridicat de Andrei Vochin)
Analistul anului: Ilie Dumitrescu
Investiția anului: Viorel Păunescu
Mijlocașul anului. Lucian Sînmărtean
Meseriașul anului: Daniel Pancu
Boxerul anului: Lucian Bute
Sportivul anului: echipa feminină de spadă
Atacantul anului: Ionel Dănciulescu
Managerul anului: Nicolae Badea
Transferul anului: Gabi Torje
Fantasticul anului: Dan Petrescu
Fotbalistul anului: Cristi Săpunaru
Antrenorul anului: Dorinel Munteanu
Premiul special: Dumitru Dragomir

Sănmărtean, în cărți pentru fotbalistul anului și la Superlativele GSP

Gazeta Sporturilor face un sondaj printre cititori în cadrul anchetei Superlativele anului 2011, în încercarea de a alege cel mai bun sportiv, cel mai bun antrenor, cel mai bun fotbalist străin și cel mai bun fotbalist din România în anul 2011.

Printre cei nominalizați se află și trei bistrițeni, Bernadette Szocs și Marius Gâscan la sportivi, și Lucian Sănmărtean la fotbaliști. Dacă primii 2 au voturi puține în acest moment față de primii clasați, Sănmărtean se află pe prima poziție, la 150 de voturi de Torje. Ancheta se va încheia duminică 18 decembrie și va ține cont și de voturile redactorilor Gazetei Sporturilor și ai GSP TV, antrenorilor, căpitanilor și președinților din Liga 1, plus specialiști din ANST (pentru premiul de sportivul anului.

 

sportulbistritean.ro

 | 164 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *