Horațiu Pașca face un transfer de senzație! Vezi ce obiectiv are cu noua achiziție!

 

Într-un interviu acordat la plecarea echipei în perioada de pregătire de la Piatra Fântânele, antrenorul Horațiu Pașca ne promitea că este pe punctul de a realiza un transfer de marcă, lucru care i-a făcut pe iubitorii handbalului bistrițean să comenteze în fel și chip despre realizarea acestui transfer. Pașca si-a ținut promisiunea și a reușit să o transfere la LPS Bistrița pe Roxana Cîrjan, pivotul lotului național de tineret, jucătoare la Centrul Național Olimpic de Excelență Râmnicu Vâlcea. Jucătoarea se va alătura lotului bistrițean începând cu faza zonală a competiției.

Domnule Pașca cine este Roxana Cîrjan ?

Din punctul meu de vedere este cel mai bun pivot din țară dintre jucătoarele născute în anul 1994. Ca și palmares internațional are un loc IV obținut cu naționala la Campionatul Mondial de Juniori. Este un moment de bucurie pentru noi, deoarece chiar dacă a fost curtată de multe echipe de ligă națională, a ales să să joace ultimele luni de juniorat pentru LPS Bistrița.

Cum ați reușit s-o convingeți să vină la Bistrița?

Ne cunoaștem de ceva vreme, i-am propus să vină să joace pentru noi în fazele superioare ale campionatului și Roxana a acceptat. Cred că ne-a ales pe noi în detrimentul altor echipe datorită valorii echipei și atmosferei din cadrul colectivului nostru care i se potrivește.

O veți avea pe Roxana Cîrjan, o aveți pe Cristina Laslo, și-a revenit Alexandra Lup, ce obiectiv vă propuneți pentru finalul campionatului?

Am plecat încă de la începutul campionatului cu obiectivul de a ne califica la turneul final. Este cât se poate de clar pentru noi că în condițile pe care le-ați expus și dumneavoastră, lotul nostru se va întări și cred că, fără a fi lipsit de modestie, avem șanse reale de a ocupa unul din primele patru poziții în clasamentul turneului final.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 547 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *