Horațiu Pașca acuză arbitrajul de la Buzău: ”Jenant! Nu se poate așa ceva! O să facem raport!”

Gloria a pierdut la 3 goluri diferență meciul de la Buzău, din etapa a 5-a din Liga Florilor. Antrenorul bistrițencelor pune înfrângerea pe seama arbitrajului și spune că această diferență de scor e exclusiv din cauza celor doi vasluieni, Gheorghiu și Hagiu, care au fluierat într-o singură direcție:

”N-am văzut așa ceva de pe vremea în care antrenam la junioare și nu aveai nicio șansă la vreun turneu regional. Să nu fluieri semicerc și picior, ca la clasa a 9-a, nu credeam că se mai poate întâmpla într-un campionat care se pretinde al doilea ca valoare din lume. A fost jenant. N-am zis nimic despre arbitraj de 6 ani, dar nu se mai poate așa. O să facem raport la federație împotriva celor doi, care și-au bătut joc de noi, de o vară întreagă de pregătire, de finanțatori și de sport până la urmă”, a declarat Horațiu Pașca.

 | 1.854 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

4 Comments

 1. Pleacă de la echipa, nu mâini da vina pe arbitrii.Noroc ca se joaca in sala, poate era de vina și terenul, avea denivelări!

  Post a Reply
 2. Ai castigat la fel cu Zalaul,cu furt fara scrupule ! Acum plangi ? E un Dzeu care vede ! Pleaca pana NU e prea tarziu . Se cauta antrenor la Cluj. Amariei este in drum spre Bistrita . La revedere !

  Post a Reply
  • Auauau, dureros de mincinos. Ce pomana de meci ai vazut, si pentru cine au furat tanticile alea tot meciul?

 3. Amariei „antrenor”? :))))))))))))))))))) asa sigur la anul jucam din div. A …………….

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *