Heniu Prundu Bârgăului și-a fixat obiectivul: promovarea în Liga a 3-a

După un sezon de sacrificiu, în care a jucat la Viișoara pentru a-și putea finaliza baza sportivă, echipa din Prundu Bârgăului pare hotărâtă să atace promovarea. Cu aceeași echipă administrativă și tehnică, George Ruscău- Dănuț Dosan, gruparea din capitala bârgaielor a început  pregătirea viitorul campionat,cu mult înaintea altor competitoare.

Heniu a jucat deja 3 amicale, două pe care le-a câștigat cu FCM Târgu Mureș 2 (3-1 la Târgu Mureș, 1-0 la Bistrița) și unul care s-a terminat la egalitate cu divizionara C Voința Livezile, 2-2. Dosan vrea să completeze lotul cu câțiva jucători noi, și i-a ochit pe Coste, Hipi, Astalâș, Cira de la Romuli, dar și pe portarul Avram de la juniorii Gloriei. Însă, transferurile nu sunt încă finalizate, așa cum este doar cel al lui Vaida, un jucător de la Rapid Suceava.

"Da, avem ca obiectiv barajul și promovarea. Cred putem ajunge în Liga a treia, dacă ne mai completăm lotul", spune Dosan. Șeful său, președintele Ruscău, i-a asigurat un buget mai mare ca anul trecut și îi promite condiții foarte bune la noua bază sportivă. "Încă nu am finalizat terenul, mai avem ceva probleme cu drenajul, însă din etapa a 3-a, a 4-a, vom juca acasă. Probabil vom începe pe Iproeb sau la Livezile, dar apoi vom intra pe terenul nostru și nu vom avea motive să nu ne atingem obiectivul", spune Ruscău pentru sportulbistritean.ro

Adrian Linca

 | 306 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *