Heniu Pr.Bârgăului ”“ Viitorul Lechința 1-0: Derby slab!

 

Derby-ul etapei a doua din Liga a 4-a s-a disputat la Livezile, acolo unde Heniu Prundu Bârgăului a învins Lechința cu 1-0.

A fost un meci în care niciuna dintre echipe nu s-a ridicat la valoarea pe care și-o revendică. Cu multe mingi lungi și exagerat de multe întreruperi, partida nu a fost una spectaculoasă, ci mai degrabă apatică. Prima repriză a fost echilibrată, Bârgăul nimerind de două ori bara, prin Horga și Rogna, iar Lechința cerând gol la o fază în care Clapa a marcat din ofsaid. Două hențuri, câte unul în fiecare careu, ambele nesancționate, au completat echilibrul primei părți.

Odată cu reluarea celei de-a doua a venit și unicul gol, plouat, peste portar, cu un șut centrare a lui Horga. Jocul a curs apoi mai mult înspre poarta Lechinței, însă bârgăuanii au ratat prin Coste și Rogna cele mai mari ocazii ale meciului. Meci care s-a încheiat cu încă un henț în careu, însă Ploscar nu poate fi acuzat că a lovit mingea în mod intenționat.

“Ne-a încurcat și terenul, destul de rău. De aceea am preferat să jucăm cu mingi lungi, însp nu ne-a ieșit”, a spus Traian Ionele la final, în timp ce Dănuț Dosan i-a amintit cum Lechința a câștigat în sezonul trecut, pe un teren și mai prost la Viișoara.

Heniu: V. Pop, Cira, Oltean, Horga, Chifa, Anton, Astalâș, Vaida, Muscar, Rogna, Coste. Au mai intrat: G. Ruscău, Vasilichi

Lechința: Farcaș, C. Pop, Moloca, Ploscar, C. Pop, Raul Clapa, Grad, Simionca, Măgerușan, Cilean, Ștețco. Au mai intrat: Hipi, Dodea, Boaru, Cucuiet

Au arbitrat: Cosmin Dosan, Flaviu Covrig, Radu Caizer. Observator: Toma Ivan

Adrian Linca

 

 | 273 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *