HCM-ul câștigă cu greu în fața Sighișoarei

Ceea ce se anunța un meci de antrenament a fost de fapt un joc foarte greu pentru elevii lui Mocanu. HCM-CSM Bistrița a jucat pe teren propriu în fața echipei Național Sighișoara, în prima etapă din returul I al Diviziei A la handbal masculin. Handbaliștii bistrițeni au început foarte greu meciul, nereușind să se desprindă de un adversar extrem de bine organizat. Jocul slab al Bistriței a făcut ca gazdele să fie conduse la pauză, scor 16-14.

În partea secundă, elevii lui Mocanu s-au trezit, au strâns rândurile și au reușit să se desprindă în ultimele 10 minute, Sighișoara cedând pe final. HCM-ul învinge cu 35-26. „În prima jumătate am avut din nou probleme de superficialitate din partea jucătorilor. În a doua repriză au simțit că le-a ajuns cuțitul între coaste și cu frica să nu piardă jocul s-a văzut o altă echipă, mai multă concentrare și în apărare și în atac și am câștigat la nouă goluri”, a declarat antrenorul Ion Mocanu la finalul meciului.

HCM-CSM Bistrița: Lungu, Rus, Panazan, Kovacs, Lazic, Ioneac, Joja, Zenoviu, Krașnîi, Kovaci, Codrea, Bursuc, Lișiță, Popa

 | 150 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On