HCM încheie lamentabil turul II

– handbaliștii bistrițeni au pierdut categoric, scor
25-42, pe terenul
liderului,
CSM Oradea

HCM Bistrița a în-cheiat lamentabil turul II al Diviziei A de handbal masculin, tur pe care îl începuse promițător. Echipa de handbal masculin a Bistriței, an-trenată de Bogdan Cosma, s-a dus în vacanță pe terenul li-derului Seriei D, CSM Ora-dea. Cu obiectivul de a ajunge la barajul de promovare aproape îndeplinit, orădenii n-au avut emoții în fața firavei echipe a Bistriței.

Gazdele au jucat cu câțiva juniori în locul titula-rilor, dar au controlat meciul de la un capăt la celălalt. Astfel, scorul la pauză era de 20-11, a doua repriză disputându-se mai mult pentru spectacol. Spectacol care nu a lipsit, fiind întreținut în special de „aerienele” gazdelor și de e-xecuțiile de mare tehnicitate. Bistrițenii s-au dovedit doar spectaori, înregistrând o înfrângere categorică, după cum a arătat-o și tabela sălii din Oradea, la finalul meciului, care indica scorul de 42-25 pentru gazde. Cel mai bun jucător al bistrițenilor a fost Horațiu Balint, acesta reușind să marcheze șase goluri.

A fost a patra înfrângere consecutivă a echipei HCM-CSM Bistrița. La finalul turului II, bistrițenii ocupă locul cinci în seria D, cu numai 10 puncte. Mai slab clasate sunt doar echipele Extrem Baia-Mare și HC 2 O-dorheiul Secuiesc.

Pentru HCM Bistrița au evoluat: Beșa (1), Avram – Cosma (5) Gabor (4), Ioja (6), Balint (6), Irimieș (2), Țermure (1), Giurgiucă.

 | 179 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On