HCM Bistrița, prima victorie din octombrie, anul trecut: 30-28 cu Marta Baia Mare

Echipa masculină de handbal HCM Bistrița a câștigat cu 30-28 în fața formației Marta Baia Mare, într-un meci contând pentru etapa a 25-a din Divizia A. Bistrițenii au fost conduși la pauză cu 3 goluri, dar au avut o repriză secundă excelentă, în care și-au depășit net adversarii. Cei mai buni jucători ai echipei antrenate de Aldica și Berbecar au fost Dîl, Irimieș și Gabor, care au marcat majoritatea golurilor din dreptul HCM-ului.

”Jucătorii s-au mobilizat foarte bine și au demonstrat că pot mai mult dar trebuie să ducă o repriză întreagă. Sperăm ca la anul să începem mai bine și campionatul următor să fie altfel”, a declarat Aldica

HCM: Avram, Beșa, Cr. Aldica (1), Diț (2), Nemeș, Țărmure, Irimieș (8), Giurgiucă (1), Dîl (10), Gabor (8), Muscar și Tocaciu.

În clasamentul seriei D din Divizia A, HCM ocupă ultimul loc din cele 6 echipe, cu 8 puncte. Echipa bistrițeană a câștigat ultimul meci pe teren în octombrie anul trecut, în etapa a 5-a. Ultima victorie a fost consemnată la masa verde, în 5 martie.

Adrian Linca
 


 | 322 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *