Handbal:Luptă inegală! Din nou fără bancă de rezerve, CSM Bistrița pierde la 11 goluri!

 

Etapa a  unsprezecea a returului Diviziei A la handbal feminin, seria B, a programat în Sala Polivalentă din Bistrița, întâlnirea dintre CSM și HCM II Baia Mare, ocupanta locului doi în clasament.

Când ai în fața ta o echipă cu patru jucătoare care joacă frecvent la echipa băimăreană de prima ligă, iar celelalte component ale lotului au cel puțin trei patru jocuri în prima ligă, iar tu ai disponibile pentru acest joc doar cele șapte jucătoare care au intrat în teren plus un portar pe bancă, oare cine ar putea să spere la ceva de la un asemenea joc.

Dar cum acest joc trebuia să se dispute, cele opt fete bistrițene au intrat pe teren într-o luptă inegală din toate punctele de vedere. Încă din startul jocului puținii spectator prezenți în sală, partida s-a jucat la ora 11.30, și-au dat seama care va fi echipa câștigătoare.

Oaspetele încep în forță și duc repede scorul la 0-4 în minutul 5, gazdele revin la 3-4 în minutul 9, iar după 4-6 în minutul 12, timp de opt minute gazdele nu reușesc să înscrie, băimărencele mărindu-și avantajul la 4-11 în minutul 19. După golul de 5-11, urmează alte opt minute fără gol pentru gazde, oaspetele ducând scorul la 5-15 în minutul 27, pentru ca prima repriză să se încheie cu scorul 8-15.

A fost o repriză în care gazdele au fost ținute în viață de intervențiile incredibile ale portăriței Martin-Stoleru, în timp ce portarul băimărencelor, o ucrainiancă de 17 ani a avut la rândul ei câteva intervenții foarte bune în fața gazdelor. Tot în prima repriză a avut loc o fază să-i zicem tragic-comică, când gazdele au jucat aproape un minut în inferioritate, Lia Cira a fost accidentată iar antrenoare Carmen Mican nu a avut cu cine s-o schimbe, pe banca de reserve nefiind nici o jucătoare de camp validă. Repriza a doua s-a mers la o diferență de opt-nouă goluri pentru băimărence, scor 12-20 în minutul 46, pentru ca din minutul 49 până în minutul 59 diferența să fie constant de 10 goluri, de la 13-23 până la 16-26, finalul de joc consemnând rezultatul: CSM Bistrița – HCM II Baia Mare 16-27.

 Lotul folosit de antrenoarele Carmen Mican și Loredana Buf: Georgiana Stoleru-Martin(1 gol), Paula Mărtari, Alina Domniți(2), Ligia Ilieșiu(5), Lia Cira(1), Elisabeta Cadar(6), Irina Boiciug(1), Andrea Săsărman.

Carmen Mican, antrenor:”Sunt mulțumită în primul rând că nu s-a accidentat nici o jucăzoare . în rest ce pot să mai spun când pentru jocul de astăzi am avut valide șase jucătoare de camp și doi portari. Sper să terminăm cu bine acest campionat și apoi vom vedea ce va fi”.

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 736 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *