Handbaliștii lui Silvian Vlad, la pregătire prin pădure

Juniorii I ai Liceului cu Program Sportiv din Bistrița au intrat în linie dreaptă cu pregătirea fizică de la Vatra Dornei. Elevii lui Silvian Vlad se vor întoarce acasă în data de 16 august, după ce au avut parte de antrenamente destul de grele, pregătirea fizică din pădure alternând cu antrenamentele în sală, cu mingea.

            Handbaliștii bistrițeni sunt cazați la Clubul Sportiv Școlar din Vatra Dornei, unde – spune antrenorul Silvian Vlad – au condiții foarte bune. Aceștia fac două antrenamente pe zi, unul de pregătire fizică dimineața și unul cu mingea în sală, după-masa. Nu au fost ocoliți însă nici de ploile din ultima perioadă. ”Facem două antrenamente pe zi aici. Pregătirea fizică o facem în pădurile din apropiere, pe unde alergăm, iar după-masa facem antrenament în sală. Am fost nevoiți să schimbăm în unele zile programul, deoarece a plouat mult aici”, a declarat Silvian Vlad.
Deși au un program destul de greu și de încărcat, handbaliștii bistrițeni au avut parte și de activități plăcute, planificându-și excursii pe munte.
”Între antrenamente ne odihnim și ne plimbăm prin parc, pe aici. Dar am fost și într-o excursie. Am urcat pe munte 30 de kilometri, să vedem Schitul Rarău. Am mai planificat o excursie. Dacă nu plouă, sperăm să mergem în Câmpulung Moldovenesc”, a spus antrenorul LPS-ului, Silvian Vlad.
Juniorii I de la LPS nu vor juca nici un amical la Vatra Dornei, meciurile de pregătire fiind programate abia după revenirea la Bistrița. Ultimul antrenament îl vor efectua în data de 16 august, dimineața, urmând ca în aceeași zi să sosească acasă, la Bistrița.

Lotul: Beșa, Avram (portari); Irimieș, Vlad, Turcu, Gabor, Mureșan, Bozeșan, Bejan, Năsăudean, Albert, Negru.

 | 115 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On