Handbaliștii lui Mocanu, în cantonament la Colibița

            HCM-CSM Bistrița se află în cantonament la Colibița, unde va susține timp de 10 zile un stagiu de pregătire montană, după ce timp de o săptămână s-au acomodat cu efortul in Sala Polivalentă din Bistrița și în parc. Echipa a plecat la Colibița luni, 21 iulie, jucătorii fiind cazați la o cabană.  ”Vor fi zece zile de pregătire, un cantonament ce se va desfășura în totalitate la munte” a declarat Ion Mocanu la plecare.  Aceasta va fi singura stagiune de pregătire fizică până la începerea campionatului.

Fără trei jucători

            Lotul HCM-ului pentru sezonul viitor va fi cel anunțat la reunire, fără trei dintre jucători. Portarul Traian Grecicosei și Popa vor fi împrumutați la alte echipe, pentru a avea meciuri in picioare. Nici Cobuz nu intră în planurile lui Mocan. Acesta își caută echipă și dacă nu va pleca definitiv va fi împrumutat și el. ”Cam acesta este lotul, sârbii sunt și ei la echipă, au semnat și vor juca din sezonul viitor”, a declarat președintele Marin Rus.
Antrenorul Ion Mocanu spune că la prima vedere este mulțumit de noile achiziții.

După cantonament, meciuri de pregătire

            După cantonamentul de la Colibița, elevii lui Mocanu vor susține mai multe partide de pregătire. Prima va fi la Odorheiul Secuiesc, cu echipa din localitate, partidă ce se va disputa în data de 2 august. Apoi, HCM-ul va participa la un turneu la Bacău. Acolo va întâlni in 7-8 august echipele Știința Bacău, Dinamo București și Lokomotiv Varna. Bistrițenii vor mai susține și un bilateral cu Suceava.

Turneu de pregătire la Bistrița

            Și Bistrița va găzdui în luna august un turneu de pregătire. Acesta se va desfășura în perioada 29-31 august, în Sala Polivalentă. Sunt invitate la Bistrița echipele Clujului, Bacăului și Piteștiului.

 | 129 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On