Handbaliștii își fac calcule pentru sezonul următor

După un sezon chinuit, conducerea echipei de handbal masculin pregătește din timp noua ediție de campionat. În cursul acestei săptămâni, conducerea echipei și staff-ul tehnic se vor întâlni și vor discuta planul de bătaie pentru această vară.

Antrenorul Ioan Aldica spune că își dorește să mai vină câțiva jucători și că un cantonament este necesar în această vară, pentru ca echipa să nu mai aibă evoluțiile slabe din sezonul trecut. "Joi o să ne întâlnim cu cei din conducere, să ne facem un plan. O să vedem de ce mai avem nevoie, să ne apucăm de treabă serios, pentru a avea un sezon bun. Sezonul care tocmai a trecut a fost cu multe probleme, dar mă bucur că am reușit să îl terminăm. O să vedem și situația juniorilor de la LPS. Cinci dintre ei au terminat liceul, vom vedea dacă mai vor să rămână. Oricum, mai avem nevoie de cel puțin patru jucători, suntem descoperiți pe posturile de inter-stânga, inter-dreapta" a declarat Ioan Aldica.

Jucătorii sunt deocamdată în vacanță. Lotul se va reuni în data de 15 iulie, când va începe pregătirea de vară. "Ne vom stabili bugetul și un program de pregătire care va trebui să includă și un cantonament" a declarat Ioan Aldica. Florin Găurean, chiar dacă nu mai este viceprimar, rămâne în continuare președintele echipei.

Augustin Danci

 | 283 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *