Handbaliștii de la CSM vor să spele rușinea din tur

După un tur de campionat dezastruos, în care bistrițenii au bifat nouă înfrângeri din tot atâtea posibile, cu un lot improvizat și subțire pentru nivelul Diviziei B, Ioan Aldica fiind nevoit să-i reactiveze pe Berbecaru și Cîtu după o lungă perioadă de inactivitate, nici anul 2013 nu pare să aducă mari modificări în activitatea seniorilor de la CSM.

 

Ioan Aldica,antrenorul bistrițenilor a sunat adunarea pe data de 07 ianuarie, tocmai pentru a beneficia de o perioada mai mare de pregătire până la începerea returului programat pe 23 februarie.

 

Din păcate tehnicianul bistrițean are la dispoziție același lot de jucători ca și în tur, până în prezent nereușindu-se aducerea unor jucători de valoare, la pregătiri fiind prezenți 12 seniori: Beșa, Avram, Berbecaru, Dîl, Ioja, Gabor, Irimieș, Nemeș, Tocaciu, Å¢ermure, Lucuță, Muscar, plus 6 juniori promovați de la Handsport: Băbuțan, Nemeș D, Fiscutean, Faur, Å¢ermure A, Dumbrăvean.

 

Ioan Aldica:”Am făcut o analiză la finalul turului, sunt omul care nu concepe să fie pe ultimul loc. Am făcut o serie de propuneri conducerii, dar totul depinde de resursele financiare de care vom dispune, ne trebuie cel puțin trei-patru jucători pentru a putea sălta în clasament. Am propus de asememenea să incercăm o colaborare cu LPS-ul, dar încă nu stiu în ce stadiu au ajuns discuțiile”.

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 467 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *