Handbalistele lui Crăciun s-au respectat cu apă sărată de la Ocna Șugatag (FOTO)

Iuliu Crăciun și-a scos handbalistele la stațiune. A ales Ogna Șugatag, în Maramureș, pe modelul băimărencelor, care pregătesc acolo toate campionatele. Bistrițencele au stat la hotel, au alergat prin pădure și s-au recuperat la bazinul cu apă sărată, unde le-a plăcut cel mai mult. Lotul delpasat în pregătire a fost format din 14 jucătoare, între care s-au numărat și cele 3 împrumutate de la Silcotub Zalău.

 
De altfel acestea, plus alte două junioare de la Baia Mare sunt singurele achiziții, prea puține după părerea multora. Însă, fără bani nu se poate, ori handbalul feminin bistrițean trăiește doar din promisiuni. Până una alta, urmează un meci amical cu Silcotub Zalău, în 17 august, la Bistrița și apoi ultima etapă de pregătire înaintea starului în Divizia A, care va avea loc în 10 septembrie.
 
„ A fost un cantonament bun. Ne-am pregătit la cel mai înalt nivel. Sunt cât se poate de mulțumit de modul cum au decurs antrenamentele, de cum au evoluat, din punct de vedere fizic, elevele noastre”, ne-a spus Crăciun.

Lotul handbalistelor de la CSM Bistrița a reînceput antrenamentele în Sala Polivalentă, urmând ca în săptămânile rămase până la debutul sezonului competițional, echipa să joace mai multe meciuri amicale atît la Bistrița dar și în deplasare.

 În privința lotului cu care Iuliu Crăciun va ataca viitorul campionat al Diviziei A, acesta este format pe scheletul fostei echipe din care vor lipsi Lucreția Tetean, reîntoarsă la Cluj, dar și Cristina Mușină.

Altfel, lîngă  Balog, Ilieșiu, Trișcaș, Suciu, Boiciuc, Cadar, sau Dorhoi, au mai venit de la Silcotub Zalău, Maura Roșan, Cristina Sandală, Simina Vezencan, în timp ce de la CSS 2 Baia Mare vor juca la Bistrița, Diana Bumb și Cristina Florian. 

 


 | 297 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *