Handbalistele de la CSM Bistrița au intrat in semicantonament

 

După un tur de campionat nu prea reușit, cu doar cinci victorii din 13 jocuri, terminând doar pe poziția a zecea, antrenoarele Carmen Mican și Loredana Buf au programat reunirea lotului pe 3 ianuarie. După câteva zile de reacomodare cu efortul, în perioada 7-16 ianuarie fetele sunt într-un semicantonament la Bistrița, după care în perioada 25-26 ianuarie vor participa la Cupa Bistrița alături de echipele ACS Sc181 București, HCS Piatra-Neamț și Mureșul Târgu-Mureș.

Lotul care se află în semicantonament: Ilieșiu, Săsărman, Boiciug, Cadar, Dorgoi, Suciu, Martari, Cira, Plăian, Domniți, Covaci, Balog, Mușină, Ene, Stoleru și Bidașcu. De la pregătire lipsesc în continuare Rus și Pop aflate în recuperare după operațiile la care au fost supuse. Noutățile din lotul CSM-ului sunt Ene venită de la Târgu-Jiu, Stoleru și Bidașcu, ambele foste jucătoare de liga națională sisite la Bistrița libere de contract.

Carmen Mican:”Este o perioadă grea în care punem mult accentul pe pregătirea fizică, nu ne putem permite pauze deoarece in 3 februarie începe returul campionatului, unde sperăm să avem o evoluție mult mai buna decât in tur”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 520 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *