Handbal: Zile intense pentru Gloria! Pașca: ”Vreau două victorii din următoarele 3 meciuri”

După o săptămână de pauză, Gloria are un program de foc în prima parte a lunii noiembrie.

Sâmbătă, 2 noiembrie, echipa bistrițeană joacă la Brăila, în etapa a 9-a din Liga Florilor. Gazdele au 3 puncte în plus și sunt cam de același nivel cu fetele lui Horațiu Pașca în acest campionat.

După 3 zile și o deplasare lungă, bistrițencele au de jucat acasă, cu liderul SCM Râmnicu Vâlcea. Partida este programată marți, 5 noiembrie, de la ora 17.00, restanță din etapa a 8-a.

La sfârșitul săptămânii viitoare, în 9 noiembrie, este programat la Bistrița un meci istoric, primul în cupele europene al unei echipe de handbal din județul nostru. Gloria întâlnește Corona Brașov, în prima manșă din turul 3 preliminar al Cupei EHF.

Apoi, în 13 noiembrie ar fi trebuit să se joace ultimul meci din acest an în campionat, la Cisnădie. Dar a fost amânat pentru 29 decembrie.

Returul decisiv împotriva Coronei Brașov se va juca în 17 noiembrie.

Horațiu Pașca, antrenorul principal al Gloriei, își dorește două victorii din primele 3 meciuri, programate sâmbătă- marți- sâmbătă.

”Întâlnim 3 dintre cele mai tari echipe din România în acest moment și mi-aș dori măcar două victorii. Sigur că una dintre ele aș vrea să fie în meciul european cu echipa din Brașov. E un meci special, primul din istoria handbalului bistrițean într-o cupă europeană. Probabil vom avea sala arhiplină. Dar până atunci, avem de jucat la Brăila și cu Vâlcea, meciuri infernale. Sper să gestionăm bine această perioadă dificilă”, spune tehnicianul bistrițean.

 

 | 1.610 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

  1. Urmeaza BLATUL cu Valcea, dupa ce Valcea s-a predat campionatul trecut la Bta, pt medalia de bronz….” Prieteni ..stiu de ce ” . Radu Moldovan stie si el! Iar noi venim entuziasti la sala, sa vedem …trucajul !

    Post a Reply
    • Parca Valcea era campioana inaintea meciului cu Bistrita, sau gresesc? Plus ca acum e neaparat, ca daca Bistrita pierde meciul, e pentru ca s-or fi predand.

    • Mno, nu ți-a ieșit trucajul ::)))

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *