Handbal: Victorie cu emoții la Slatina!

CSM Bistrița a reușit să se impună în deplasare în fața echipei CSM Slatina. Fetele lui Pașca au intrat în teren destul de timide, iar gazdele au profitat și au preluat conducerea meciului.

Pe parcurs, bistrițencele și-au intrat în mână și au întors scorul, intrând la vestiare cu trei goluri avantaj pe tabela de scor. CSM Bistrița a intrat după pauză arătând ca o echipă hotărâtă să obțină victoria, iar asta s-a văzut pe tot parcursul celei de-a doua reprize, fiind în permanență la conducere cu trei-patru goluri.

În ultimele două minute ale partidei bistrițencele au mai pierdut din energie, iar CSM Slatina a reușit să se apropie la un gol. Din fericire, ale noastre au reușit să rămână concentrate, iar cu ajutorul fanilor care le-au încurajat din tribune au reușit să obțină victoria – la un gol diferență (scor final: 27-28).

Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Laura Pristăviță cu 9 reușite. Au mai marcat: Oana Chirilă (8), Nicoleta Dincă (5), Szilvia Szabo (3) și Daniela Rațiu (3).

Ana Ștefănel

 | 928 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *