Handbal: Victorie amânată! CSM Bistrița nu-și găsește ritmul în 2018! Vezi ce zice Pașca!

CSM Bistrița încheie turul campionatului cu o înfrângere acasă, după o victorie în deplasare. O înfrângere în fața unei echipe care se afla în plină criză înaintea acestei confruntări.

Fără antrenorul Costică Buceschi, dat afară după un eșec rușinos în runda trecută, Corona Brașov a avut resurse pentru un meci bun la Bistrița. Meci care poate scoate echipa de sub Tâmpa din pasa proastă de până acum.

Meciul a început cu bistrițencele în prim plan, conducând la 5 goluri în primul sfert de oră. Portărița Viorița Țegean a avut un start reușit, Laura Pristaviță a ”desenat” frumos pe margini către Orșivschi și Paraschiv, Almudena a aruncat viguros de câteva ori iar Daniela Rațiu s-a bătut cum știe ea mai bine cu adversarele de pe semicerc.

Toate păreau bune și frumoase, până spre finalul reprizei. Când brașovencele și-au amintit că au în teren câteva jucătoare de națională iar Popa și Chiper au sunat adunarea. Pe nesimțite, Corona a intrat la pauză doar cu două goluri mai puțin, iar în primele 3 minute din partea a doua au egalat.

Pașca a simțit pericolul, a cerut time-out și a încercat să contracareze cu Oana Chirilă, menajată până atunci după o răceală nevindecată.

Jocul a curs în echilibru până spre final, ba cu ale noastre în avantaj, ba cu ale lor. O greșeală de schimbare sancționată ferm de observatorul partidei a înclinat apoi balanța spre adversare.

Totuși, cu Oana Chirilă asumându-și majoritatea aruncărilor, Bistrița a avut șansa de a egala în ultimul minut. A fost 27-28 și am avut atacul. Dar ironia sorții a făcut ca aruncarea finală să fie apărată de o bistrițeancă, portărița Coronei, Daciana Hossu, oprind mingea egalării la ultima fază a partidei.

O partidă savurată și aplaudată, totuși, de o sală plină, care a înțeles că fetele lui Pașca și Moldovan și-au dat sufletul pe teren dar n-au putut aduce prima victorie pe teren propriu în 2018.

CSM: Țegean, Sântămărean, Măzăreanu, Paraschiv (2), Rodriguez (4), Pristăvița (7), Szabo (4), Tetean, Ivan, Chirilă (7), Orșivschi (2), Zegrean, Rațiu (1)

 | 1.965 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *