Handbal: Era și timpul! Al 10-lea, cu noroc! Victorie de moral!

Gloria a câștigat astăzi la Slatina, în etapa a 5-a din Liga Florilor, 25-24, și a obținut prima victorie în 10 meciuri cu antrenorul Kim Rasmussen pe bancă.

Jocul echipei noastre a fost la fel de modest ca în toate partidele de până acum, însă punctele câștigate pot aduce un plus de moral foarte important.

Prima repriză a fost a gazdelor, care s-au impus cu 14-12. N-am avut ritm, determinare și nicio idee de joc. Tehnicianul danez a încercat tot felul de variante de echipă, însă niciuna n-a strălucit.

Începutul părții secunde a fost și mai prost, cu o degringoladă totală în echipa noastră, care a jucat multe minute fără portar, având de mai multe ori câte două jucătoare eliminate. Am primit goluri dezarmante de la mijlocul terenului, am ratat copilărește în multe situații și oltencele s-au dus în mai multe rânduri la 3 goluri pe tabelă.

Însă, în poarta noastră a făcut minuni ucraineanca Valentina Salamakha iar gazdele și-au terminat benzina spre final. A fost 24-24 cu 5 minute înainte de final și Jovana Kovacevic a dat golul victoriei când mai erau două minute de joc.

S-a terminat 24-25, cu o horă a bucuriei încinsă de bistrițence. Un succes ce poate aduce o descătușare, un moment psihologic de care clubul bistrițean ar trebui să profite. Mai ales că urmează un meci ușor acasă, cu Dacia Mioveni, în 22 octombrie.

Au marcat pentru echipa noastră: Kovacevic, Barbosa – câte 6, Dincă, Rodriguez, Chintoan – câte 3, Schmeltzer, Moisă – câte două.

În clasament suntem pe locul 11 din 14 echipe, la două puncte în spatele Slatinei și Minaurului și la un punct în fața Mioveniului.

 | 636 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

 1. Pt Gloria nu este nici un meci usor indiferent de echipa cu care va juca. La locul ce il ocupam in clasament Gloria este o echipa usoara de invins. Acest lucru il arata nu doar locul 11 ci si jocul modest (sa nu spun altfel) cu jucatoare care au super salarii si sunt sub nivelul unei echipe din liga a doua.

  Post a Reply
 2. Noroc chior pt Kim antrenor plătit cu 12 000 de euro pe lună , care nu merită nici 1000 . Radu Moldovan de la CJ Bistrița N , „știe de ce „.
  COMISIONUL !!!

  Post a Reply
 3. PROBABIL PINA NU ” TRANTESTE ” putin usa de la vestiar d-l Radu Moldovan,intr-o ” sedinta tehnica mai barbateasca ” vom vedea aceeasi atitudine in joc …jenanta acea hora a bucuriei de la final…echipa joaca ca si cum ar vrea sa scape de antrenor;pe faza de aparare aratam ca si o echipa de amatoare …. la time-out,fetele parca se uitau la un individ care cauta informatii turistice din zona Bargaului si spera sa-l intalneasca pe d-l Dracula …..e frumos p’aici prin Carpati (ca sa nu scriu Balcani ) ,nu-i asa d-l Kim R ?

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *