Handbal: Am sperat până spre final! A fost cel mai strâns dintre meciurile cu CSM București!

Gloria a pierdut la 3 goluri cu CSM București, în etapa a doua din Liga Florilor, dar a ținut aproape de echipa bucureșteană până în ultimele 10 minute.

Am început bine și am condus cu 4-3 în minutul 7. Dar tigroacele au întors repede, cu Neagu și Omoregie în prim plan. A fost 12-14 la pauză, pe un final bun al echipei noastre.

La începutul părții secunde egalăm la 14 prin Seraficeanu dar bucureștencele se duc rapid la 3 goluri și îl obligă pe Kim Rasmussen să ceară time out. Jucătoarele ascultă indicațiile danezului și egalează la 19 prin Nicoleta Dincă.

Însă, rămânem în inferioritate numerică, arbitrii ne ciupesc ușor și cei de la margine nu-i dau roșu lui Klikovac la a treia eliminare de două minute. Și scorul se duce până la 21-24, consemnând victoria oaspetelor.

A fost un meci mai bun decât cel din prima etapă, însă cu aceleași lacune în relațiile de joc. Barbosa a jucat mai bine ca acum 3 zile iar Dincă a fost folosită din primul minut și a fost cea mai bună marcatoare. Din păcate, n-au prins o zi prea bună Kovacevic, Seraficeanu și Iuganu, iar poarta nu prea ne-a ajutat.

Oricum, astăzi CSM-ul era o echipă de bătut. Cu mai multă atenție și cu o apărare mai bine organizată, aveam toate șansele să obținem prima victorie împotriva fostei campioane europene.

Dincolo de miza jocului, regretabilă a fost accidentarea jucătoarei olandeze Martine Smeets care, probabil, și-a rupt ligamentele la o fază simplă, în care piciorul i-a rămas fixat în podea.

Următorul meci al Gloriei e de-abia peste 3 săptămâni, în deplasare, la Cisnădie.

Pentru Gloria 2018 au marcat: Nicoleta Dincă – 5, Jovana Kovacevici – 4, Alexandrina Barbosa – 4, Almudena Rodriguez – 3, Sonia Seraficeanu – 2, Meike Schmelzer – 1, Diana Lazăr – 1, Ana Maria Iuganu – 1.

Golurile oaspetelor au fost reușite de: Cristina Neagu – 9, Elizabeth Omoregie – 4, Carmen Martin – 3, Barbara Lazovici – 3, Emilie Arntzen – 1, Andrea Klikovac – 1, Yvette Broch – 1, Martine Smeets – 1, Ema Ramusovici – 1.

 

 | 795 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Aici sunt banii mulți ai bistrițenilor Antrenor csre nu cunoaște echipa !
    Joc modest !

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *