Handbal: Șocul n-a avut efect! Ori cu Pașca, ori fără Pașca, tot la fel de slabe!

Echipa bistrițeană de handbal a pierdut astăzi cu Gloria Buzău, 23-22, în penultima etapă a turului Ligii Florilor, ce se desfășoară la Sfântu Gheorghe.

Cu antrenorul Radu Moldovan revenit pe bancă, de data aceasta ca principal, Gloria nu a primit șocul scontat prin înlocuirea lui Horațiu Pașca.

Bistrițencele au jucat la fel de slab ca și în etapa trecută, fiind învinse de o contracandidată la ultimul loc de cupe europene.

Ratări exasperante din toate pozițiile, greșeli ușoare în apărare, lovituri de la 7 metri ratate cu nemiluita, au făcut ca echipa noastră să fie condusă pe aproape toată durata meciului. Iar când era cât pe ce să egaleze, în ultimele două minute, au intrat în scenă arbitrii, care n-au văzut un fault de 7 metri și eliminare la o fază în care Pristăvița a pătruns spre gol.

Meciul a început bine pentru Gloria noastră și primele 20 de minute au fost singurele în care s-a văzut determinare. Dar Buzăul a egalat la 7 și a avut în viitoarea noastră extremă stânga, Iuganu, o adevărată locomotivă. S-a terminat 11-9 la pauză pentru adversare și se prefigura deja un nou insucces.

Pauza nu a adus nimic bun pentru echipa noastră, care a intrat prost în partea secundă. Puteam egala de două ori, la 13 și la 15 dar de fiecare dată bistrițencele au ratat și buzoiencele s-au distanțat la două goluri. Au fost chiar 4 goluri diferență pe final, dar s-a încheiat 23-22 după ce am mai sperat o dată la pătrunderea Laurei Pristăviță, la care arbitrii n-au dat fault.

Cu acest rezultat, Gloria e pe 7 dar mai poate coborî două locuri în clasament până la încheierea etapei.

Om cu om

Darly de Paula – a scos câteva mingi grele dar în partea secundă n-a intuit mingi în momente psihologice. Nota 7

Măzăreanu – a intrat cu un 7 metri apărat, dar apoi s-a pierdut pe bancă. Nota 6

Costa – a marcat două goluri extrem de spectaculoase și pentru ea contează mai mult spectacolul decât eficiența. A fost penibilă pe apărare, unde Iuganu a făcut ce a vrut cu ea. Nota 5,5

Almudena – ne-am obișnuit să joace doar o repriză. O face bine, dar nu mai poate în partea a doua. Nota 6

Pristăvița – cât să mai ducă și ea echipa în spate? A dus-o cât a putut și în acest meci. Nota 7

Ilyna – a avut reușite importante, dar și greșeli decisive. Pe ansamblu, mai multe rele decât bune. Nota 6

Rațiu – Nu prea s-a văzut în acest meci și pentru că nu a băgat-o nimeni în seamă. Nota 5

Dincă – nu e în formă de câteva etape. A ratat foarte ușor din poziții ideale. Nota 5

Elisei – e pe final de carieră, evident. A avut câteva răbufniri interesante. Nota 6

Vasileuskaya – inconstantă. Fără să iasă în evidență, a marcat cele mai multe goluri pentru echipa noastră, 6, la fel ca Ilyna. Nota 6,5

Tetean, Moroianu – au jucat puțin

 | 639 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *