Handbal: Pleacă Oana Cârstea, vine un pivot care a trecut și pe la LPS Bistrița!

După Andrada Maior Pașca, Gabi Preda și Daniela Crap, va pleca de la CSM Bistrița și extrema stângă Oana Cârstea.

Craioveanca se desparte amiabil de clubul bistrițean,după ce a pus umărul serios la promovarea în prima ligă și la obiectivele îndeplinite din acest sezon.

La fel ca și lista celor plecate și lista achizițiilor e completată pe zi ce trece. Astăzi a semnat un pivot de 22 de ani, Roxana Cîrjan. Ea e fostă jucătoare de lot național de tineret, participantă  cu naționala la Jocurile Universitare de la Guangzhou, Coreea de Sud, în 2015.

E din Timișoara și  a jucat la nivel de junioare la LPS Banatul, Centrul de excelență Râmnicu-Vâlcea dar și la LPS Bistrița. Horațiu Pașca și Radu Moldovan au încercat să câștige titlul național la junioare 1 în 2013 și au transferat-o pentru acel sezon, la fel ca și pe Cristina Laszlo. Din păcate, echipa bistrițeană a pierdut finala cu o echipă din București și s-a mulțumit atunci cu titlul de vicecampioană.

Roxana Cîrjan l-a urmat apoi pe Pașca la U Jolidon Cluj, iar anul trecut a jucat în Polonia, la Laczpol Gdansk, echipă cu care a terminat campionatul la mijlocul clasamentului. Din păcate, sponsorul principal s-a retras și echipa a rămas fără cea mai mare parte din finanțare. Astfel, Roxana a ales să se întoarcă în România și să lucreze cu antrenorul care a lansat-o în handbalul mare.

"Ma întorc cu bucurie în țară, cu deschidere maximă către echipa CSM Bistrița unde, pot spune că mă simt deja acasă. Cred în spiritul și proiectul acestei echipe, la care promit să îmi aduc toata experiența sportivă și dăruirea umană pentru atingerea obiectivelor. În același timp, am încredere că pot găsi tot cadrul necesar prin îndrumare, pregătire, disciplină pentru a progresa și pentru a-mi atinge obiectivele personale”, spune, printre altele, Roxana Cîrjan pentru pagina oficiala de facebook a echipei.


 | 1.293 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *