Handbal, Liga Florilor: De la egal la egal doar o repriză! Gloria n-a ținut ritmul cu CSM București!

Gloria a pierdut la  5 goluri în fața CSM-ului din București, 28-23, într-un meci disputat în capitală, în cadrul etapei a 8-a din Liga Florilor

Bucureștencele au condus repede cu 2-0, dar bistrițencele au făcut 2-3 în primele 5 minute. Almudena și Pristăvița au tras echipa după ele, iar Măzăreanu a blocat bine poarta și Gloria a condus pe toată durata reprizei, cu un gol sau chiar două.

Cu două minune înainte de final, conduceam cu 13-14, iar la 14-14 Pașca a cerut time-out. Eram în atac iar la reluare am scos 7 metri. A marcat Elisei pentru 14-15, dar Carmen Martin a stabilit scorul pauzei, 15-15. Un rezultat bun, ce ne dădea speranțe pentru partea a doua.

Însă, debutul reprizei secunde a fost extrem de prost pentru echipa noastră. Vreme de 10 minute, jucătoarele lui Pașca n-au marcat niciun gol, în timp ce bucureștencele au înscris de 4 ori.

Pașca își poate reproșa că a scos-o pe Măzăreanu și a introdus-o pe De Paula în poartă dar nu putea anticipa că Rodriguez, foarte bună în prima parte, va greși decisiv în debutul reprizei.

Cu o echipă redutabilă în fața ei, Gloria n-a mai reușit să revină și a fost condusă permanent la 5-6 goluri pe tabelă. Pașca a încercat niște ruperi de ritm cu două time-out-uri și câteva schimbări, dar fără efect și meciul s-a terminat 28-23.

O înfrângere scurtă, în doar câteva minute din partea a doua, la capătul unui joc bun reușit de bistrițence mai ales în prima parte.

 

Gloria, om cu om

Măzăreanu – a apărat bine în prima repriză și merita să joace și în partea secundă. Nota 7,5

De Paula – a apărat modest în partea secundă, când aveam nevoie de mai multe sclipiri între buturi. Nota 6

Costa – evoluție slabă, atât în atac, cât și în apărare. Nota 4

Ilyina – a început bine meciul, chiar dacă a ratat două aruncări, total defectuoase. Însă în partea secundă a jucat puțin și n-a mai fost la înălțime. Nota 6

Pristăvița – a fost cea mai bună jucătoare bistrițeană, cu pase senzaționale și goluri de efect. Dar s-a tăiat și ea în partea a doua. Nota 7,5

Rodriguez – a început în forță, dar a greșit la 3 faze decisive din debutul reprizei secunde. Inconstantă. Nota 6

Dincă – a jucat în nota ei obișnuită, fiind și în acest meci la înălțime. Dar n-a contat nici ea prea mult în partea a doua. Nota 7

Elisei – a jucat puțin dar a marcat de la 7 metri. Însă nici ei nu i-a ieșit o aruncare în finalul meciului. Nu e refăcută complet. Nota 6,5

Moroianu – încă nu e o alternativă mai bună pe partea dreaptă. Nota 6

Tetean – a intrat bine, mai ales pe apărare. Dar meciul era cumva jucat. Nota 6,5

Rațiu – a făcut o repriză foarte bună, dar n-a mai ținut ritmul în partea a doua. Nota 7

Vasileuskaya, Băcăuanu, Szabo – au jucat puțin și fără reușite notabile.

 

 | 676 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

 1. Nu mai da note jucătoarelor domnule ziarist. Opreşte-te ! Nu-ţi dai seama că prin acest gest aduci în rândul jucătoarelor numai discordie, invidie, duşmănie, scindare-? Nici noi suporterii, nici conducerea clubului nu îşi doreşte aşa ceva.
  Atât timp cât d-ta nu eşti permanent în mijlocul lotului (nici la antrenamente, nici in cantonamente, nici în deplasări) notele d-tale sunt mega-subiective-! Pe ce te bazezi ? Pe ce ai văzut pe sticlă ? Aceea este doar o mică fracţiune dintr-un întreg, domnule.
  Dar celelealte multe detalii le cunoşti. Bineînţeles că nu. Şi-atunci te întreb încă odată: Pe ce te bazezi?
  Scrie cât doreşti despre evoluţia echipei noastre favorite, dar nu mai da note !

  Post a Reply
 2. Da! Doar ca notele sunt umflate dupa ce au aratat in repriza doua , ca o echipa blazata, fara pregatire fizica si …mentala! La fel ca antrenorii cu ..mentalul si degeaba ..pe margine ! Multi trepadusi pe banca ,la ..poza !

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *