Handbal, Liga Florilor: Vai de amarul nostru! Gloria pierde la 5 goluri cu Brăila!

Gloria e la a treia înfrângere consecutivă și pare să nu-și mai găsească ritmul. A pierdut astăzi cu 28-23, în etapa a 22-a din Liga Florilor, prima din cele 3 care se joacă la Râmnicu Vâlcea, și în care bistrițencele mai au de jucat cu CSM și Cisnădie.

Cu Brăila, echipa lui Radu Moldovan și Gabriel Borodi a contat doar în prima repriză, dar și aceea a pierdut-o la două goluri. În partea secundă, a fost dominată copios și n-a schițat nimic pentru a se apropia de egalare. S-a terminat cu 5 goluri în favoarea Brăilei, care s-a dus la 4 puncte în fața noastră în clasament.

Au marcat: Dincă și Rodriguez câte 4, Ilyna, Băcăoanu, Vasileuskaya și Costa câte 3, Elisei 2, Tetean 1.

În clasament suntem pe 8, la egalitate de puncte cu locul 9, poziții pentyru care ne vom bate, probabil, până la final.

 | 1.368 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. De ce atâta pesimism? De la conducători ,antrenori,suporteri se știe ce lot are gloria. Un lot de maxim loc 5-6. Am sperat cu toți căci fetele se vor autodepăși și cumva om prinde un loc de cupe europene. Pt un loc de 5-7 suntem în grafic cu lotul actual. Din actualul lot cam 2-3 jucătoare ar putea evolua la o echipă din primele 4 locuri. Pe banca de rezerve sunt jucătoare care nu se ridică la nivelul primei ligi. Oricât am simpatiza echipa ,jucătoarele,cei ce investesc trebuie totuși să fim realiști. Că sa poți fi in primele 4 locuri e nevoie sa ai lot și banca de rezerve. Nu ai jucătoare pe banca care pot face diferența în joc la nevoie..mulțumește te cu un loc de la 7 in jos.

    Post a Reply
  2. Jucatoare de 12000 de euro/ rusine !!! Pentru ce ? fosele lui R Moldovan de la CJ ? Pe banii lui ? Rusine !!!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *