Handbal: Juniorii I de la LPS, învinși la scor în deplasarea de la Cluj. Transilvania ”“ LPS Bistrița 53-36(35-22)

 

Etapa a doisprezecea a Campionatului Național de Handbal pentru juniorii I, seria F, a programat, la Cluj, întâlnirea dintre Universitatea Transilvania, echipă aflată pe locul doi în clasamentul seriei și  LPS Bistrița. A fost un joc controlat în totalitate de către gazde, bistrițenii, care au un complex în fața clujenilor, au făcut un joc slab, pierzând la o diferență de 17 goluri. După un început mai bun, când au reușit să păstreze o diferență de trei-patru goluri în favoarea adversarilor, odată cu accidentarea lui Iancu, jucătorii de la LPS n-au mai făcut față iureșului gazdelor care s-au distanțat tot mai mult pe tabela de marcaj. După ce la pauză gazdele aveau un avantaj de 13 goluri, până la finalul jocului, aceștia și-au mărit avantajul la 17 goluri. Scor final: Universitatea Transilvania Cluj – LPS Bistrița 53-36.

Lotul folosit de Silvian Vlad: Dan Vasile, Paul Rus, Tudor Boarescu (4 goluri), Rareș Iancu (1), Andrei Ani (1), Cosmin Matei, Dacian Milășan (15), Andrei Văcar(3) , Valerian Chiciudean, Vlăduț Bozomală (2), Răzvan Moldovan(8), Răzvan Tătar, Aurelian Mici(2), Vlad Coman, Mihai  Mureșan.

Silvian Vlad, antrenor LPS:”Am făcut un joc slab, am reușit să ținem aproape de adversar doar douăzeci de minute, după care n-am mai contat în joc, gazdele reușind să-și mărească avantajul. O notă în plus pentru evoluția lui Milășan și a lui Vasile și Moldovan în unele perioade ale jocului”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 601 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *