Handbal: Juniorii de la LPS, nici o șansă în fața liderului!

 

Etapa a noua a Campionatului Național de Handbal pentru juniorii I, seria F, a programat, în sala”Dorin Moruțan” din Bistrița, întâlnirea dintre LPS și Extrem Baia Mare, liderul seriei, echipă care a obținut numai victorii în acest campionat.

Gazdele încep mai bine jocul și reușesc să conducă cu 2-0, 3-2 și 4-3, după care oaspeții preiau conducerea jocului și pe tabela de marcaj ajungând să conducă la cinci goluri diferență în minutul 22, când tabela indica scorul 11-18, pentru ca finalul primei reprize să se termine 13-18. După pauză, gazdele cad fizic, dar și irosesc multe situații de unu la unu cu portarul, prin Iancu, Ani, Boarescu și Milășan, facilitând oaspeților să se distanțeze pentru prima dată la o diferență de zece goluri, 24-34, în minutul 48, pentru ca fluierul de final al celor doi arbitrii să cosnfițească victoria oaspeților, LPS Bistrița- Extrem Baia Mare 30-40.

Lotul folosit de Silvian Vlad: Dan Vasile, Paul Rus, Tudor Boarescu (4 goluri), Rareș Iancu (4), Norbert Orban, Andrei Ani (5), Cosmin Matei, Dacian Milășan (12), Andrei Văcar (1), Răzvan Moldovan, Vlăduț Bozomală (3), Aurelian Mici, Răzvan Tătar(1).

Fostul jucător al HC Minaur Baia Mare, în prezent antrenorul oaspeților ne-a declarat:”A fost un joc bun făcut de echipa mea, gazdele mi-au lăsat de asemenea o bună impresie, aveți o echipă bună, le doresc succes în continuare.legat de noi, pot să spun ca anem o echipă care va ajunge să joace la turneul final

Silvian Vlad, antrenor LPS:”Am întâlnit liderul seriei, o echipă neînvinsă, am jucat o repriză cot la cot cu adversarii, repriza a doua n-am mai rezistat ritmului impus de adversari, din păcate nu avem oameni de schimb de valoarea primului șapte, de asemenea am ratat foarte mult din poziție de singur cu portarul. Totuși sunt mulțumit de jocul bun făcut de Milășan, Ani, Bozomală și portarul Vasile

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 

 | 477 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *