Handbal: Juniorii 1 de la LPS Bistrița, victorie la 9 goluri cu Național Sighișoara!

Partida, care a contat pentru etapa a 5-a a Campionatului Național de juniori, seria D, a fost controlată de bistrițeni din primul minut până la ultimul fluier al brigăzii de arbitri. Bistrițenii au reușit un joc bun, cu o apărare agresivă la linia de 9 metri, cu  portarul Vasile în zi mare și cu Milășan și Boarescu în mână bună, ei marcând împreună mai mult de jumătate din golurile gazdelor.

Lotul folosit de antrenorul Silvian Vlad: Dan Vasile, Sebastian Moga (4 goluri), Tudor Boarescu (11), Rareș Iancu (3), Valentin Chiciudean, Andrei Ani (4), Cosmin Matei (1) , Dacian Milășan (17), Andrei Văcar , Alexandru Tîrnovan, Vlăduț Coman, Vasile Călini (2), Gheorghe Pop, Paul Șulea.

Silvian Vlad, antrenor:”Am obținut o victorie importantă împotriva unei echipe cu jucători ai loturilor naționale în componență. Mă bucură faptul că băieții au respectat ceea ce am făcut la antrenamente și ce am discutat la pregătirea jocului. Dacă pe faza defensivă au mai existat unele probleme și am primit destul de multe goluri, ne-am descurcat mult mai bine pe faza de atac, unde i-am avut pe Milășan și Boarescu în mare formă. Trebuie remarcată și prestația bună a portarului Vasile, dar și faptul că mă așteptam la mai mult de la Iancu. Felicit tot lotul pentru prestația avută în această partidă”.


 | 639 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *