Handbal: Juniorii 1 de la LPS Bistrița au încheiat campionatul cu o înfrângere acasă: LPS ”“ Extrem Baia Mare: 26-35 (12-14)

Ultima etapă a Campionatul Național al juniorilor 1, seria F, a programat în sala Dorin Moruțan din Bistrița, partida dintre LPS, echipă aflată pe ultimul loc al clasamentului și Extrem Baia Mare, ocupanta locului 5 în clasamentul seriei. Înainte de începerea jocului conducerea LPS a organizat o mică ceremonie în care a oferit câte o diplomă și o felicitare pentru sportivii Cosmin Matei și Ionuț Andrecuț care duminică au disputant ultimul joc în calitate de junior al LPS-ului.  După o primă echilibrată în care oaspeții au condus la 1-2 goluri diferență, bistrițenii reușind să egaleze la 8 în minutul 21 și la 11 în minutul 25, băimărenii au intrat la cabine cu două goluri avantaj pe tabela de marcaj. După pauză oaspeții s-au distanțat la 6 goluri diferență, scor 12-18 în minutul 34, la 8 goluri diferență în minutul 43, scor 16-24, la 10 goluri în minutul 56, scor 24-34, reușind pe final o victorie la 9 goluri.

 

Lotul folosit de Silvian Vlad: Gheorghe Pop(3 goluri), Valentin Chiciudean(2), Alexandru Tîrnovan(3), Vasile Călini(6),  Cosmin Matei(3), Eduard Rus(3), Ionuț Andreicuț(4), Cătălin Țâra(1), Paul Șulea, Tudor Vlasa, Rareș Chiuzan, Alexandru Purel(1).

Sportulbistritean


 | 810 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *