Handbal, juniori II: Bistrițenii lui Silvian Vlad, în cărți pentru turneul semifinal

Juniorii II de la LPS joacă în acest weekend într-un turneu la Turda, al 4-lea din cele 6 ale seriei I din Nampionatul Național. Handbaliștii lui Silvian Vlad au câștigat două jocuri și au pierdut unul, păstrându-și șanselke de calificare la turneul semifinal.

Vineri, LPS a câștigat cu 34-28 în fața echipei CSS Sighișoara și cu 64-21 împotriva bistrițenilor de la Handsport. Astăzi au pierdut cu 37-34 cu Universitatea Cluj și mai au de jucat cu Potaissa Turda, iar mâine încheie turneul cu echipa din Târgu Mureș.

Înaintea acestor jocuri, LPS Bistrița se afla pe locul 2 în clasament, poziție de pe care la final se pot califica la turneul semifinal. Pe primul loc se afla U Cluj la 6 puncte, iar pe 3 LPS Târgu Mureș la 9 puncte de bistrițeni.

Printre remarcații profesorului Vlad sunt Dan Vasile, Boarescu, iancu, Tohati sau Mileșan. "Însă Toată echipa a jucat ce i-am cerut. Avem șanse mari de calificare și nu cred că le vom rata", spune tehnicianul pentru sportulbistritean.ro.

Handsport Bistrița a pierdut toate jocurile de la acest turneu, la fel ca pe celelalte 15 dinaintea acestei competiții, și se află pe  ultimul loc în clasament.

sportulbistritean.ro

 | 1.172 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *