Handbal: Junioarele I de la LPS, victorie la 8 goluri cu Odorhei. LPS Bistrița ”“ CSS Odorhei 36-28 (18-14)

Duminică 27 octombrie s-au disputat jocurile contând pentru etapa a treia a Campionatului Național al Junioarelor I la handbal feminin. Reprezentanta bistrițenilor în această competiție, LPS Bistrița, a jucat acasă derby-ul acestei serii cu CSS Odorhei, echipă care a reușit două victorii în primele două etape, bistrițencele ocupând poziția a doua în clasament după o victorie acasă cu Zalău și un egal în deplasarea de la Viitorul Cluj.

Partida a fost una controlată clar de gazde care s-au instalat la conducerea jocului încă din primul minut, oaspetele reușind să egaleze doar o singură dată în minutul 4 când au egalat la unu, după care bistrițencele se duc la trei goluri diferență, scor 4-1 în minutul 6, 9-6 în minutul 12, 12-9 în minutul 19. În patru minute gazdele se distanțează la șapte goluri diferență, scor 17-10 în minutul 23, oaspetele reduc diferență, scor 17-13 în minutul 28, prima repriză se încheie cu scorul 18-14.

După pauză gazdele se apără bine în frunte cu portărița Augusta Săsărman care are câteva intervenții foarte bune, iar pe faza de atac Bianca Zegrean, revenită după o accidentare, Cristina Laslo și Denisa Hangan sunt în mare formă și gazdele ajung să aibă zece goluri avans în minutul 42, scor 27-17, diferență pe care o păstrează, 29-19, 31-21, 33-23, 35-25, 36-26 în minutul 59, pentru ca în ultimul minut de joc oaspetele să înscrie două goluri și să stabilească scorul final: 36-28.

Lotul folosit de Radu Moldovan: Augusta Săsărman, Daciana Hosu, Diana Ungureanu,  Ana Maria Gabor(6 goluri), Cristina Laslo(9), Mihaela Pop, Cristina Cămărășan, Bianca Zegrean(10), Monica Șutu(1), Lavinia Titieni(2) , Anca Ciorean(1), Roberta Chira, Denisa Hangan(7), Claudia Pop, Diana Tomșa.

Radu Moldovan, antrenor:”Felicit fetele pentru atitudinea care au avut-o în acest joc pe care l-am câștigat clar și meritat. Am jucat foarte bine în apărare, în special în repriza a doua și am reușit să ne desprindem la zece goluri diferență. Cu acest joc ne-am mai spălat puțin din evoluția noastră de la Cluj. Mai avem de jucat două jocuri grele cu CSS și Marta Baia Mare, jocuri în care dacă fetele vor avea aceeași atitudine ca în jocul de astăzi nu vom avea probleme”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro 

 | 862 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *