Handbal: Junioarele de la LPS, egalate în ultimele secunde! 29-29 cu Marta Baia Mare

Etapa a 10-a, ultima a returului seriei F la junioare 1, a adus față în față în sala LPS din Bistrița echipele aflate pe locurile 3 și 5, LPS Bistrița și Marta Baia Mare.

Meciul a fost unul fără miză, fetele antrenate de Radu Moldovan fiind ca și calificate la turneul semifinal. Chiar și așa, LPS Bistrița a luat meciul în serios și a condus pe toată durata acestuia, uneori și la o diferența categorică. A fost 18-15 la pauză și se părea că victoria nu le poate scăpa fetelor noastre.

După 21-15, ceva s-a dereglat însă în jocul nostru, lucru ce le-a permis oaspetelor să revină în meci: 23 – 22 în minutul 43, 26 – 25 minutul 50. Am avut atacul și avantaj pe tabelă, 29 – 28, când mai erau 34 de secunde, dar nu am știut să profităm, astfel că la final a trebuit să ne mulțumim și cu un egal, nemeritat după felul cum s-a jucat astăzi.

Echipa LPS Bistrița: Hossu, Ungureanu, Titieni (2 goluri), Zegrean (4), Gabor (7), Șutu (6), Ciorean (4), Chira (1), Hangan (3), Pop (2),. În funcție de celelalte rezultate, echipa LPS Bistrița va juca în grupa a 3-a sau a 4-a a turneului semifinal, în perioada 2-6.04.

sportulbistritean.ro

 | 596 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *