Handbal: Înfrângere la Râmnicu Vâlcea! Urmează ultima clasată!

Echipa de handbal a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a fost învinsă astăzi de SCM Râmnicu Vâlcea în etapa a 12-a din Liga Florilor cu scorul de 28-25.

La pauză elevele antrenate de Horațiu Pașca au condus cu 14-13, dar nu au reușit să mențină ritmul și în repriza a doua, deși evoluția portăriței Măzăreanu a fost una bună astăzi, numeroasele sale parade făcând ca diferența de goluri să nu fie mai mare la finalul jocului.

Seraficeanu și Dincă au fost cele mai bune marcatoare de la noi, dar cu două flori nu se face primăvară. Barbosa a fost din nou mult prea moale și fără soluții, de data aceasta marcând de două ori în meci, cu o reușită mai mult ca în meciul cu Rapid.

Kovacevic s-a zbătut de la 9 metri, a pierdut multe mingi în atac, dar nu I se poate reproșa mare lucru, ea fiind singura care indiferent de scor trage la poartă.

Au marcat pentru Gloria Bistrița: Sonia Seraficeanu 6 goluri, Nicoleta Dincă 4, Jovana Kovacevic 3, Almudena Rodriguez 2, Nina Zulic 2, Alexandrina Cabral Barbosa 2, Ana Maria Iuganu 2, Meike Schmelzer, Florina Chintoan, Valentina Ardean-Elisei și Laura Moisă câte 1 gol fiecare.

Rămânem pe 10 în campionat și etapa viitoare, ultima a turului, întâlnim CSM Deva, lanterna roșie din Liga Florilor.

 | 1.876 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. pentru cine a vazut meciul lansez o întrebare : pentru ce aduce gloria un portar cand la echipa avem portar peste cel de la nationala? Sa adaug la ce s-a scris in articol faptul ca doar doua jucătoare sunt jucatoare.Kovacevic si Mazareanu! Felicitari acestor doua jucatoare. De barbosa s-a strigat in gura mare sa nu o aduceti la club ca e un faliment. Inca nu v-ati convins asa-i??

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *