Handbal: ”Gloria suntem noi!”Așa arată lotul bistrițean pentru următorul sezon!

Gloria și-a prezentat azi lotul pentru campionatul care urmează, într-un eveniment organizat cu multe oficialități și prea puțini fani.

Într-un cadru relaxat și potrivit, în curtea muzeului, puțini suporteri au știut că pot participa la prima întâlnire cu echipa de handbal. A fost prezentă doar o mică galerie și câțiva susținători neinvitați. În rest, autorități locale și județene, presă și oameni politici. Minus cei din Primărie, care arată astfel că nu vor fi alături de handbal nici în sezonul ce urmează.

Jucătoarele și staff-ul au fost prezentate rând pe rând, punctul culminand fiind apariția noului antrenor, Kim Rassmusen.

”Vom lupta cu inima”, ”vă vom face mândri de noi”, ”va fi foarte greu, într-un campionat infernal, în care toate echipele s-au întărit”, sau ”avem toate condițiile, muncim, avem tot ce ne trebuie”, au fost mesajele transmise de danez.

În ce privește lotul, doar 7 jucătoare au rămas dintre cele din sezonul trecut. Plus Laura Pristăvița, care va lipsi în acest campionat, fiind însărcinată.

Au plecat Ilyna, Vasyleuskaya, Tetean, Băcăoanu, Moroianu, Costa, Zegrean, Țanc și Szabo.

Au venit Salamanka (portar), Moisă, Seraficeanu, Barbosa, Kovacevic, Lazăr, Schmelzer, Iuganu, Alexandra Perianu.

Au rămas: Măzăreanu, Darly Zoqbi, Rodriguez, Rațiu, Elisei, Dincă, Savcin plus două jucătoare cooptate de la tineret, Pica și Târgșoagă.

Noutăți sunt și în staff, acolo unde Radu Moldovan și Gabi Borodi vor fi secunzi, Rațiu, Andreieș și Chiuzan rămân preparatori și au apărut medicul Andrei Farcaș – cel care a pus bazele serviciului de neurochirurgie de la Spitalul Județean, dar și Dan Dumitru pe post de Team Manager  – fost antrenor la Poli Timișoara.

În formula aceasta, Gloria vrea să formeze o echipă care să se bată la titlu. Poate nu chiar din sezonul care va începe în septembrie, însă obligatoriu din campionatul care va debuta la anul.

 | 3.195 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

7 Comments

 1. Aici sunt bani dumneavoastra bistrițenilor, 3 milioane de euro tocați de R Moldovan pe o echipa de mercenare straine, si un antrenor la fel, dat afara pe ușa fin spate, de peste tot, in ultimi 5 ani cu 5 angajamente .
  Echipa cumparată pe bani grei, care iau drhmul străinătați , contracte nesimțite ,cu salarii multe peste 8-10000 de euro ! RUSINE MOLDOVAN !!!

  Post a Reply
  • Suporterul cui esti tu?

  • Oare ce ganduri meschine ai tu?? Dat cu 430 de guvernanti?? Nu totbanii nostrii sunt?? Consilieri…si…si….macar de sport sa ne mai bucuram…Suporterule….👍👍

 2. Daca Bistrița nu are echipă de fotbal sau de handbal strigăm in gura mare că nu i pasa nimănui de sport. Daca Bistrița are acum echipa de handbal și fotbal iar strigăm cat de tare putem „aici sunt bani orașului” . Prin sport orașul și județul Bistrița Năsăud a fost făcut cunoscut în Europa și întreaga lume. Atât prin echipa de fotbal Gloria cât și la sporturi individuale. A fost o Gabriela Szabo , Viorel Moldovan,Gabi Balint și foarte multi alți sportivi ai Bistriței care acolo unde au ajuns au spus tuturor „suntem bistrițeni”!!
  Mult succes echipei de handbal și cât mai multe trofee pt Bistrița Năsăud!!

  Post a Reply
 3. Prostimea accepta huzurul și tocarea banului public pe mercenari , care NU au nici o treaba cu bistriteni ,doar cu salariile de peste 8-10 mii de euro. Apoi pleaca ,fara sa se uite in spate , nici nu-i mai cunosc..
  Iar cațiva politicieni dispun de banii comunitati fara scrupule ! Rusine fraierilor !!!

  Post a Reply
 4. Nu prea e echipa noastra, e mai mult echipa lor, de aia au fost prezenti doar ei.

  Post a Reply
 5. Cîtă mizerie pe banul public aflat la disloziția unui infivid din CJ Bta N , pt bunul lui plac, cu escapade …
  Marele președinte R Moldovan, care dispune din banul public salarii de peste 8000 – 12000 de euro ? NESIMȚIRE TOTALĂ !!!

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *