Handbal: Gloria revine pe rampa victoriilor consecutive și bifează o reușită comodă contra Minaurului!

Gloria a câștigat cu scorul de 27-24 (15-10) restanța din etapa 20, contra Minaur Baia Mare. Fetele lui Pera s-au distanțat confortabil pe tabelă încă din debutul meciului și n-au permis oaspetelor să recupereze prea mult din ecartul considerabil constituit în prima repriză.

Partida s-a dovedit a fi oarecum una atipică, prin prisma multitudinii de aruncări de pedeapsă acrodate de cei doi centrali, îndeosebi în dreptul băimărencelor, care au beneficiat de 15 astfel de execuții.

Deficitar în jocul Gloriei a fost procentajul de reușită a aruncărilor de la 9 metri, eficența nucleului Laso, Bazaliu și Mbengue Rodriguez fiind una scăzută, în jurul bornei de 25 de procente. Au compensat însă extremele, constanța Biancăi la aruncările de la șapte, precum și patru intervenții salvatoare ale portarului de Arruda la aruncările de pedeapsă.

Gloria rămâne în continuare pe locul 3 în clasamentul Ligii Florilor, la egalitate de puncte cu Rapidul, urmând a disputa următorul meci tot în deplasare, sâmbătă, împotriva ocupantei penultimului loc din ligă, CS Mioveni.

Gloria: Bazaliu (8), Mbengue Rodriguez (5), Seraficeanu (4), Laslo (3), Niombla (2), Dincă (1), Bulatovic (1), de Araujo Frossard (1), Dahl (1) Posavec (1)

Poartă: Renata de Arruda (9/30), Anastasja (0/3)

Votează cea mai bună jucătoare a Gloriei din meciul etapei 20, împotriva Minaur Baia Mare!

View Results

Loading ... Loading ...

Tiberiu Titieni

 | 898 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *