Handbal: Gloria confirmă interesul pentru Crina Pintea! Azi, meci de la 16.00, pe TVR 2!

Cel mai bun pivot al Campionatului European din 2018 și al Ligii Campionilor din 2020 e aproape de a semna un contract cu Gloria Bistrița.

Gazeta Sporturilor a publicat astăzi un material în care sugerează că Pintea s-ar afla în negocieri cu Gloria iar președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, confirm, pentru sportulbistritean.ro, interesul grupării bistrițene pentru aducerea Crinei.

”Crina Pintea, pivotul CSM București și al „naționalei” României, tinde să dea curs ofertei venite de la Gloria Bistrița pentru sezonul viitor. Crina a fost contactată de gruparea ardeleană care și-o dorește foarte mult. Presedintele Consiliului Județean Bistrita, Radu Moldovan a fost la meciul direct cu CSM București, din Sala Polivalentă, în etapa a 8-a, iar la finalul disputei a stat de vorbă mai multe minute cu pivotul bucureștean, încercând să o convingă.”, scrie gsp.ro

”Da, este adevărat. Ne-o dorim foarte tare și nu pot să neg că am avut discuții cu ea pe această temă. Însă n-am stabilit nimic deocamdată. Ar fi un câștig enorm pentru noi și cu ea în echipă am putea trage la titlu în următorii ani, așa cum am mai declarat”, spune președintele Consiliului Județean, instituție în subordinea căreia se află clubul Gloria.

Campania de transferări a Gloriei continua să fie spectaculoasă. După transferurile lui Seraficeanu, Iuganu și Moisă (Chiper), la Bistrița va veni și Jovana Kovacevici. Interul stânga sârb are 24 de ani și a mai jucat la Buducnost și Erd, iar în această ediție de campionat evoluează pentru Minaur Baia Mare.

Gloria va juca astăzi, de la ora 16.00, cu Măgura Cisnădie, în cadrul etapei a 9-a din Liga Florilor. Meciul se va disputa la București și va fi transmis pe TVR2.

 | 1.115 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Malaxor de tocat banul public ac echipa de handbal .Salarii de peste 8000 de euro din banul public, pt ambitiile lui R Moldovan ? RUSINE !!! Pe banii lui nu are decat, dar nu da un euro macar. Dimpotriva sifoneaza ! Se stie placerile ….

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *