Handbal: Fetele de la CSM Bistrița participă la Cupa Municipiului Sf. Gheorghe

Fetele de la CSM Bistrița se pregătesc intens pentru noua ediție de campionat al Diviziei a, unde și-au propus un obiectiv îndrăzneț, clasarea pe locurile 3-5 la finele campionatului.După turneul de la Tg. Mureș unde au obținut o victorie și au suferit două înfrângeri împotriva celor de la Cetate Deva și MTK Budapesta și două victorii în amicalele cu CSM Sebeș, bistrițencele vor onora invitația de a participa la Cupa Municipiului Sf. Gheorge, competiție la care vor participa Universitatea Târgoviște, Activ Ploiești, CSM sf. Gheorghe și CSM Bistrița.

 Lotul pe care îl au la dispoziție antrenoarele Carmen Mican și Loredana Buf: Paula Mărtari, Alina Domniți,  Lia Cira, Elisabeta Cadar, Irina Boiciug, Denisa Dorhoi, Andrea Săsărman, Andreea Balogh, Alina Șorodoc, Mădălina Mândru, Mihaela Sînă, Raluca Buia, Simina Vezentan, Andreea Covaci.

Carmen Mican, antrenor:”Un turneu de pregătire bine venit înaintea începeriii campionatului. Vom juca trei jocuri în care fetele vor primi șanse să joace și să ne demonstreze că oricând pot să joace pentru echipa noastră. Vom încerca să găsim cea mai bună formulă de joc pentru că încet încet se apropie începerea campionatului”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 534 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *