Handbal: Fetele de la CSM Bistrița, a doua victorie consecutivă în acest retur!

A șasea etapă a returului Diviziei A la handbal feminin, seria B, a programat la Sala Polivalentă din Bistrița partida dintre  CSM și CSM Universitatea Pitești, cele două echipe fiind înaintea acestui joc vecine în clasament, locul opt bistrițencele și locul șapte oaspetele lor de astăzi.

Multă lume și la acest joc al fetelor, venită să vadă handbalistele de la CSM, după victoria obținută etapa trecută în deplasarea de la Timișoara. Jocul începe echilibrat, ambele echipe înscriu până la scorul 3-3, în minutul 15, după care bistrițencele reușesc să se desprindă la patru goluri diferență, 7-3 în minutul 21. Piteștencele revin în joc și reușesc să egaleze la șapte în minutul 27, pentru ca prima repriză să se termine cu scorul 8-7 în favoarea gazdelor.

Repriza a doua începe cu un gol înscris de oaspete care egalează la opt, apoi bistrițencele preiau din nou conducerea, 10-8, 12-9, 13-10, pentru ca piteștencele să egaleze din nou în minutul 45, scor 13-13. Gazdele se desprind din nou la două – trei goluri diferență: 16-14, 18-15, 19-16, 20-17, 21-18, pentru ca fluierul de final al celor doi arbitrii să consemneze scorul final: CSM Bistrița – SCM Universitatea Pitești 21-19.

A fost o victorie muncită, dar meritată a handbalistelor bistrițene, care au arătat că deși nu dispun de un lot destul  de valoros pentru nivelul diviziei A, printr-o mobilizare și atitudine bună se pot bate de la egal la egal cu echipele de mijlocul clasamentului. De remarcat de asemenea atitudinea publicului prezent în sala Polivalentă care le-au încurajat permanent pe fete.

 Lotul folosit de antrenoarele Carmen Mican și Loredana Buf: Georgiana Stoleru-Martin, Andreea Balogh, Paula Mărtari, Alina Domniți, Ligia Ilieșiu(7 goluri), Andreea Suciu(4), Lia Cira, Elisabeta Cadar(4), Irina Boiciug(2), Denisa Dorhoi(2), Andreea Săsărman(2).

 Carmen Mican ne-a declarat:”Felicit fetele pentru că s-au mobilizat foarte bine și  pentru atitudinea avută în această partidă. Dedic această victorie spectatorilor prezenți la joc și tuturor celor care sunt alături de noi la bine și la greu”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 539 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *