Handbal feminin: Transfer important la CSM! Alina Å¢urcaș va juca la Bistrița!

În această vară CSM Bistrița a reușit o campanie bună de transferuri pentru echipa feminină de handbal, cel mai important transfer fiind reîntoarcerea acasă, după 19 ani petrecuți în handbalul mare a Alinei Șorodoc. După meciul de sâmbătă,  antrenoarea Carmen Mican și directorul Adrian Moldovan au reușit să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor, aducând-o la Bistrița pe Alina Å¢urcaș (fostă Jula), jucătoare care în ultimele cinci sezoane a evoluat la U Jolidon Cluj, și care a fost convinsă să evolueze un an pentru CSM Bistrița.

 Adrian Moldovan, director CSM:”După Alina Șorodoc am reușit să o aducem la Bistrița și pe Alina Å¢urcaș. Venirea Alinei Å¢urcaș constituie un mare câștig pentru echipă având în vedere experiența acumulată de aceasta în jocurile interne și internaționale. Avem nevoie de astfel de jucătoare. ”Copilele” noastre trebuie să crească lângă sportive de mare valoare care au făcut performanță la cel mai înalt nivel”.

Carmen Mican, antrenor:”Am păstrat legătura cu vechile mele colege de echipă și în unele discuții avute cu ele în ultimul timp le-am propus să-și încheie activitatea sportivă la Bistrița. Alina Șorodoc a acceptat propunerea mea încă din vară, iar Alina Å¢urcaș, un sportiv și un om de o calitate exemplară a acceptat acum propunerea și sâmbătă în jocul de la Pitești va îmbrăca tricoul CSM-ului”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 1.795 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *