Handbal feminin: Junioarele II, neînvinse după al doilea turneu

 

Jucătoarele lui Horațiu Pașca au bătut tot ce le-a ieșit în cale la turneul de la Odorheiul Secuiesc și conduc în clasament

Campionatul Național al junioarelor 2 este compus din mai multe turnee, câte unul pe terenul fiecărei echipe. LPS joacă în seria I, din cele 10 serii ale campionatului, alături de două echipe din Târgu Mureș, una din Odorheiu Secuiesc și alta din Miercurea Ciuc.

După un prim turneu în care și LPS și Odorheiu au bătut tot, a urmat un altul consumat în weekendul trecut, chiar pe terenul principalei contracandidate la primul loc în grupă. Bistrițencele lui Horațiu Pașca au învins categoric echipele din Târgu Mureș dar și pe cea din Miercurea Ciuc, la fel cum au făcut și gazdele. Diferența s-a văzut în meciul direct, în care jucătoarele diin Bistrița le-au învins la un gol, 17-16, pe cele din Odorhei. Cu acest rezultat, s-a rupt și echilibrul din clasament, LPS Bistrița rămânând singura echipă neînvinsă.

Iată lotul folosit la Odorhei: Augusta Săsărman, Cătinean, Alex. Sabău, Andra sabău, Titieni, Gabor, Zegrean, Hangan, Baias, Cămărășan, Moldoveanu, Mihaela Pop, Mânecan, Ciorean, Sutu.

Următorul turneu se va juca între 9 și 11 decembrie, la Bistrița.

Dacă despre primul turneu spuneam că a fost aproape perfect, despre acesta pot spune că a fost perfect. Fetele au jucat foarte bine și le felicit", spune antrenoru Horațiu Pașca.

 | 327 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *