Handbal feminin: CSM, victorie la 7 goluri cu CSM Sebeș într-un amical disputat la Bistrița

În plină perioadă de pregătire înainte de începerea campionatului diviziei A la handbal feminin, fetele de la CSM Bistrița au programat o dublă în compania echipei CSM Sebeș, echipă care participă tot în campionatul Diviziei A. Primul joc s-a disputat joi după masa în sala Polivalentă din Bistrița și a fost câștigat de bistrițence cu scorul de 30-23.

Partida a început destul de echilibrat și s-a mers cap la cap până în minutul 18, scor 6-6, apoi bistrițencele se desprind la 3 goluri în minutul 22, scor 9-6. Oaspetele revin la 10-9, pentru ca prima repriză să se încheie cu scorul de 11-9. După 13-11 în minutul 34, bistrițencele măresc diferența la 5 goluri în minutul 37, scor 16-11. În minutul 43 scorul era 19-15, pentru ca trei minute mai târziu oaspetele să se apropie la un gol, scor 19-18, după care gazdele duc din nou diferența pe tabelă la cinci goluri în minutul 51, scor 23-18.

Se păstrează diferența de 4-5 goluri până în minutul 58, scor 28-23 pentru ca finalul partidei să consemneze pe tabela de marcaj scorul 30-23 pentru bistrițence. A fost o victorie meritată a bistrițencelor care se pot baza pe un lot de 14 jucătoare. Trebuie remarcat faptul că echipa se apără destul de bine, dar mai are încă probleme pe faza ofensivă, în special la postul de pivot și cel de extremă stângă. Un câștig important pentru echipă este aducerea Alinei Șorodoc, jucătoare cu o mare experiență dobândită în jocurile disputate în liga națională. Al doile joc se va disputa vinery dimineața de la ora 10,00 tot în sala Polivalentă din Bistrița.

Lotul folosit de antrenoarele Carmen Mican și Loredana Buf: Paula Mărtari, Alina Domniți(1 gol),  Lia Cira, Elisabeta Cadar(3), Irina Boiciug(1), Denisa Dorhoi(2), Andrea Săsărman(3), Andreea Balogh, Alina Șorodoc(2), Mădălina Mândru(5), Mihaela Sînă(2), Raluca Buia(3), Simina Vezentan(8), Andreea Covaci..

Carmen Mican, antrenor:”Suntem în plină perioadă de pregătire pentru noua ediție de campionat. În această perioadă am pus un accent deosebit pe faza de apărare, pentru că dacă în apărare ne vom descurca bine fără să primim goluri cu siguranță că și atacul va merge bine. Am făcut un joc destul de bun împotriva unei echipe în care s-a investit mult, dar mai avem încă mult de muncă până vom ajunge la nivelul pe care ni-l dorim noi”.

 Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 505 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *